Betöltés...

Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.796 Ft



A JÁTÉKRÓL

Négy északi demokrácia látszólag tehetetlen a környező diktatúrákkal szemben. Ám méretük ellenére Finnország, Norvégia, Dánia és Svédország elkerülhetik a hódítást ügyes diplomácián vagy heves ellenálláson keresztül. Írd újra az északi országok történetét a Heart of Iron IV legújabb kiegészítőjében, az Arms Againts Tyranny-ben.



Újdonságok

A Paradox Interactive híres stratégiai játékának új kiegészítője, amely a második világháború körüli évek zűrzavaráról szól, új focus tree-ket, a fegyvergyártók testreszabásának lehetőségét, valamint új lehetőségeket tartalmaz a semlegesség kihasználására, amelyekkel az állampolgáraid javát szolgálhatod – mindezek által pedig alternatív történeteket írhatsz Európa északi nemzeteinek számára.



A Téli háború

Éld át újra a finn történelem meghatározó pillanatát, amikor a nemzet a sokkal erősebb szovjet ellenfél ellen küzdött, dacolva az esélyekkel. Bár légi és páncélos erők terén hátrányban vannak, a finn erők komoly előnyt élveznek a belföldi védelem terén, így a megszállók elleni harc során egy kifejezetten Finnország terepviszonyaihoz tervezett hadsereg fölött veheted át az irányítást. De, ha úgy gondolod, akkor át is írhatod a történelmet, és a fasiszta szimpatizánsok mellé állhatsz, vagy ráléphetsz a szocializmus útjára – szovjet támogatással, vagy anélkül.



Az erős Svédország

Mint a leggazdagabb Skandináv nemzet, Svédország képes arra, hogy semleges maradjon, valamint fegyvergyártóként és fegyverkereskedőként is szolgáljon. Az erős szakszervezetek az instabil kormány megnyomorításával fenyegetnek – hacsak nem tudsz elegendő munkát biztosítani az állampolgároknak. Egy háború által sújtott világban Svédországnak is korszerűsítenie kell elavult haderejét, hogy meg tudja védeni magát. El tudja-e kerülni a svéd demokratikus állam, hogy megszállt szomszédai oldalára álljon, vagy összeomlik a kormány, és a demokrácia helyét monarchizmus vagy fasizmus veszi majd át?



Norvégia

Éld át újra egy fiatal iparosodó nemzet történelmi kihívását, amely megpróbál semleges maradni a német agresszióval szemben, vagy készülj fel a háborúra azáltal, hogy gyorsan felfegyverkezel, hogy ellen tudj állni a küszöbön álló háborúnak. Légy szemtanúja az országban olyan alternatív történelmi események bekövetkeztének, mint például, hogy a hazai fasiszták kihasználják a belföldi önelégültséget, és átveszik az uralmat, vagy egy kommunista forradalom után az ország Sztálin rezsimje mellé áll.



Dánia

A hosszú ideje folytatott semlegességi politika miatt Dánia nem áll készen egy kontinentális háborúra. Folytasd ezt az utat, és őrizd meg a belföldi harmóniát egy erős állam és agilis diplomácia révén, vagy csatlakozz a szövetséges hatalmakhoz, és készülj fel a közelgő háborúra. Olyan alternatív történelmi utakra is térhetsz, amelyeknek célja az egyesült Skandinávia megteremtése, illetve a régi Kalmari unió újjáélesztése.



Hozd létre a saját hadigépezetedet

Annak érdekében, hogy az államod ipara megfeleljen a céljaidnak, a nemzeti termelők és fegyvertervezők jobban elmélyülhetnek a szakmájuk fortélyaiban, így a háború folyamán fejlődhetnek a különböző tárgyak gyártása és kutatása terén. A Military Industrial Organisations funkció új módszereket kínál a gyártósorok racionalizálására vagy a harctéren előnyökkel járó, nagy teljesítményű fegyverrendszerek kifejlesztésére.



Az International Market által nyújtott lehetőségek

Az új International Market lehetővé teszi számodra, hogy fegyverexportőrré válj, aki fegyvereket ad el más országok számára a polgári gyárak termékeiért cserébe, ezáltal növelve a saját ipari termelékenységedet belföldön, külföldön pedig táplálva a háború tüzét. Ezáltal az új lehetőség által a különböző gazdag és fejlett semleges országok is életképesek és aktívak tudnak maradni egy világháború idején.



Új hadászati lehetőségek

Számos frissítés és változás lett bevezetve a kiegészítőben, amely a katonai hadosztályok kialakítását és szervezését érinti, beleértve a különleges egységek testreszabását, a hadosztályok specializációit és még sok más dolgot.



Új megjelenések és zenék

A kiegészítővel érkező minden egyes egység új, saját megjelenéssel rendelkezik, mint például a finn motoros szános egységek, illetve 10 új dalt is élvezhetnek a játékosok, amelyeket az Arms Against Tyranny kulcsfontosságú kultúrái ihlettek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: