Betöltés...

Observer: System Redux (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.946 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Megfigyelő: System Redux alapjáték

Eredeti hanganyag (digitális) - merüljön el a játék sötét és nyomasztó légkörében az Arkadiusz Reikowski zenéjének köszönhetően

Az Art of Observer: System Redux (digitális) - hivatalos album, amely végigvezeti Önt a 2084 -es év disztópikus világán.



Observer: A System Redux a díjnyertes cyberpunk thriller végleges elképzelése, amelyet újjáépítettek és kibővítettek a következő generáció számára.

A veterán megfigyelők mélyebbre merülhetnek ebben a disztópikus valóságban, a megoldandó három vadonatúj esetnek köszönhetően. „Errant Signal”, „Her Fearful Symmetry” és „It Runs in the Family” újabb mélységi réteget adnak a játék történetéhez, miközben elgondolkodtató témákat tárnak fel a jövőben, amely hamarosan a jelenünkké válhat.

Ezenkívül a System Redux kiterjesztett játékmenetet kínál, amely új játékmechanikákat, új felfedezendő titkokat, áttervezett lopakodást, további neurális kihallgatásokat és az Életminőség javítását tartalmazza a Figyelő közösség segítségével.

Az újonnan érkezők lehetőséget kapnak arra, hogy megtapasztalhassák az egyik legizgalmasabb cyberpunk történetet a következő generációs dicsőségében: 4K felbontással, továbbfejlesztett textúrákkal, új animációkkal, modellekkel és effektusokkal büszkélkedhetnek, és átalakíthatják a pofátlan Ray-Tracing és HDR világítással.

ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN

Az év 2084. A jövő sokkal sötétebbnek bizonyult, mint bárki el tudta képzelni. Először is ott volt a nanofág. Digitális pestis, amely több ezer embert ölt meg azok közül, akik elméjük és testük gyarapítását választották.

Aztán jött a háború, így a Nyugat és a Kelet is megtizedelt és összetört. Mivel nem maradt senki, aki megragadhatta volna a hatalmat, a vállalatok átvették és kovácsolták saját görbe birodalmukat.

Ön a vállalati elnyomás eszköze. Félve és megvetve betör a gyanúsítottak elméjének legsötétebb zugaiba. Belebújsz az álmaikba, leleplezed a félelmeiket, és kitalálsz mindent, amit a vizsgálat megkövetelhet.

Ön megfigyelő.

Jellemzők





LEGYEN NEM TERMÉSZETES MEGHATÁROZÁSSAL Az álomfaló

néven ismert eszközzel lépjen be a halottak és haldoklók fejébe, hogy újraélje utolsó pillanatait, felfedezze félelmeiket és megszállottságukat. Merüljön el ezekben a csavart idegi útvesztőkben, és keressen olyan nyomokat, amelyek segítenek megtalálni a megfoghatatlan gyilkost. De vigyázz: minél mélyebbre mész, annál nagyobb a veszélye annak, hogy elveszíted józan eszedet.





EGYÜNK AZ ÁLMOKAT

Az Álomfaló néven ismert eszközzel csapjon be a halottak és haldoklók fejébe, hogy újraélje utolsó pillanatait, felfedezze félelmeiket és rögeszméiket. Merüljön el ezekben a csavart idegi útvesztőkben, és keressen olyan nyomokat, amelyek segítenek megtalálni a megfoghatatlan gyilkost. De vigyázz: minél mélyebbre mész, annál nagyobb a veszélye annak, hogy elveszíted józan eszedet.





LÉPJEN A 2084-ES LÉGTEREMBEN

Lépjen be a háború és a kiberpestis által sújtott világba, ahol az élet olcsó és a remény szűkös. Ahol a legtöbb ember mindent megtesz, hogy elkerülje zord létét. Virtuális valóságok, tudatmódosító gyógyszerek, idegi implantátumok - vedd fel a mérgeidet, és sodorj el egy boldog feledést. De ne feledd, akármilyen mélyre is mész, soha nem bújhatsz el a Figyelő elől.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Observer: System Redux (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: