Betöltés...

Borderlands 3 Super Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.471 Ft



A JÁTÉKRÓL



Visszatér az eredeti lövöldözős, összegyűjtve a fegyvereket és egy vadonatúj, súlyos testi sértésű kalandot! Robbantson át új világokon és ellenségeken, a négy vadonatúj Vault Hunter egyikeként - a Borderlands végső kincskereső rossz helyein, mindegyik mély képességfákkal, képességekkel és testreszabással. Játsszon egyedül, vagy csatlakozzon barátaival, hogy őrült ellenségeket vegyen fel, rengeteg zsákmányt szerezzen, és megmentse otthonát a galaxis legkíméletlenebb kultikus vezetőitől.



MAYHEM-TÜZELETI izgalmas túra

Állítsa le a fanatikus Calypso Twins-t abban, hogy egyesítse a bandita klánokat, és igényt tartson a galaxis végső erejére. Csak Önnek, az izgalomra vágyó Vault Hunter-nek van arzenálja és szövetségesei, hogy lebontsa őket.



VAULT vadászod, játékstílusod

Legyen a négy rendkívüli Vault Hunter egyikének, mindegyik egyedi képességekkel, játékstílusokkal, mély készségfákkal és rengeteg személyre szabási lehetőséggel rendelkezik. Minden Vault Hunter egyedül képes félelmetes súlyos testi sértésre, de együtt megállíthatatlanok.



ZÁR, TERHELÉS ÉS ZÁRÁS

Több száz fegyverrel és eszközzel minden küzdelem alkalmat kínál új felszerelés megszerzésére. Lőfegyverek önjáró lövedékkel? Jelölje be. Tűzoltó vulkánokat ívó puskák? Magától értetődően. Lábakat növesztő és ellenséget üldöző fegyverek, miközben verbális sértéseket dobnak? Igen, megkapta ezt is.



ÚJ BORDERLANDS

Fedezzen fel új világokat a Pandorán túl, mindegyik egyedülálló felfedezendő környezettel és megsemmisítendő ellenségekkel. Tépd át az ellenséges sivatagokat, harcolj végig a háború sújtotta városképeken, navigálj halálos öblökben és így tovább!



GYORS ÉS VARRATLAN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Bármikor játszhat bárkivel online szövetkezettel, függetlenül a szintjétől vagy a küldetés előrehaladásától.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Borderlands 3 Super Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: