Betöltés...

Kyn (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.639 Ft





A JÁTÉKRÓL



Egy olyan világban, ahol a viking mitológia összeütközik a varázslattal, fedezze fel a KYN világát egy gyors iramú szerepjáték -stratégiai játékban, amely ötvözi a párt alapú harcot a felfedezéssel és a progresszióval.



• A varázslatos viking világ életre kelt. Nyisd meg a KYN hatalmas világának rejtelmeit, miközben felfedezed az ősi romokat, a buja tájakat és a havas hegyeket, amelyek tele vannak bonyolult rejtvényekkel és rengeteg veszéllyel! Küzdj sokféle intelligens ellenség ellen, és használd ügyességedet és ravaszságodat, hogy kihozd a főnök ellenségeit!



• A hibrid taktikai RPG megfelel a Hack-n-Slash-nek. Ez valós idejű akció fantasztikus RPG környezetben. Ki kell használnia a környezetet csapdák létrehozásához, területek védelméhez vagy különleges támadások felépítéséhez. Amikor taktikára van szükség, használja a lassított mozgás funkciót, ahol az idő majdnem nullára lassul, és hősét egy területre irányíthatja, és feladatot rendelhet hozzájuk, hogy kiszálljon, okos legyen és legyőzze ellenségeit!



• Egy RPG party akár hat játszható karakterrel. Építsd fel ezt a klasszikus RPG dungeon -feltérképező csoportot a mi hős csoportunkkal. Minden harcos felszerelhető különböző felszerelésekkel és speciális képességekkel, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A pontok kiosztása a fejben, a testben és az irányításban olyan karaktereket épít fel, amelyek megfelelnek a stílusának, vagy megfelelnek azoknak a rejtvényeknek a kihívásainak, amelyekkel hamarosan szembe kell néznie.



• Mélyépítő és zsákmányoló rendszer. Gyűjts össze több száz tárgyat. Kombináljon több mint 100 különböző elemi anyagot egy egyedi kézműves rendszerben, amelynek célja, hogy hatékonyabb fegyvereket és páncélokat szerezzen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kyn (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: