Betöltés...

Train Sim World 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.232 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

























A JÁTÉKRÓL



A vonatszimuláció fejlődése! Sajátítsa el az ikonikus mozdonyokat a nagysebességű szolgáltatásokon, a hosszú teherszállításokon vagy a pontos ingázási forgalomon, és legyen kreatív a testreszabási eszközökkel ebben a fejlett folytatásban. Mássz fel a fülkébe a Train Sim World 2 -ben.



Hitelesen sokszorosított

hajtás Nagy sebességű, városok közötti német vasút első alkalommal, amikor megnyomja a gázkart és a emelkedési sebességet a híres DB ICE 3M-ben Kölnből. Vállalja a kihívást, hogy hosszú szállítmányokat szállítson a Sand Patch Grade osztályba, beleértve a Cumberland terminált is, a CSX AC4400CW nyers erejét felhasználva. Ismerje meg a világhírű londoni metró mintáit és állomásait a Bakerloo vonalon.

Minden hivatalos engedély, hitelesen újrateremtve - Ön a fülkében van és irányítja.



Kreatívan

személyre szabhatja a Train Sim World 2 mozdonyokat az exkluzív, új Livery Designerrel - Hozzon létre saját egyéni mázakat egy könnyen használható, játékon belüli eszközzel, amely lehetővé teszi egyszerű és összetett formatervezések készítését, hogy életre keltse Train Sim World 2 mozdonyait. .

Testreszabhatja a játékmenetet a forgatókönyv -tervezővel - Hozza létre saját forgatókönyvét. Testreszabhatja a helyszíneket és az úti célokat, majd ugorjon be, és induljon vezetéshez. Gyors vezetés, a maga módján.



Tapasztalja meg a realizmus új szintjét

A SimuGraph® szabadalmaztatott járműdinamikai motorja fejlődött - először adta hozzá a valósághű tapadási fizikát. Érezze a kerékcsúszást és a csúszást rossz időjárás esetén, valamint a meredek lejtőkön történő irányítás további kihívását. Az optimalizált és továbbfejlesztett vizuális hűség a Train Sim World 2 dinamikus égboltját és a 4K támogatást is biztosítja.



Merüljön el a szimulációban

Vezetés közben tisztább információkat kaphat az utasításokról, a lejtésről és a sebességprofilokról, beleértve az új HUD kijelzőket, a fedélzeti biztonsági rendszerek áttekinthetőségét, a fékvezérlőket, a teljesítménymérőt és a gyorsulásmérőt. Az új vezérlőrendszer nagyszerű lehetőségeket kínál a fényképezőgép és a vezetési módok tekintetében, és lehetővé teszi a külső kamera módból való egyszerűbb hozzáférést, hogy belépjen egy másik járműbe a gépbe, mindezt a teljes fizika és szimuláció futása közben.



Megőrzött gyűjtemény Gyűjteményed

veled jár-A Train Sim World 2020 kiegészítőivel játszhatsz a Train Sim World 2. A Train Sim World mindig is a gyűjteményedről szólt, a kedvenc régiódból származó kiegészítők, időtartam, dízel , elektromos, utas-, teherszállítás - a maga módján. A megvásárolt Train Sim World 2020 kiegészítők a Train Sim World 2-ben játszhatók. Felhívjuk figyelmét: a Northeast Corridor New York, az Amtrak SW1000R és a CSX GP40-2 nem része a Preserved Collection-nek.



Kövesse nyomon és ossza meg előrehaladását

a Dovetail Live segítségével online nyomon követheti előrehaladását és statisztikáit - Teljesítményének áttekintése, megosztása és összehasonlítása barátaival. A Railfan Shots lehetővé teszi a képernyőképek személyes galériába való feltöltését is.

Jellemzők



Fedezze fel a híres útvonalakat egyedi kihívásokkal:





Bakerloo Line - Először 1906 -ban nyitották meg Bakerloo a londoni metró egyik legrégebbi vonala. Ismerje meg a brit főváros csúcsforgalmának mai összetettségét.

Schnellfahrstrecke Köln-Aachen-Lépjen be a híres DB BR 406 ICE 3M-be, és vezesse az utasokat akár 250 km/h sebességgel, miközben Köln és Aachen között száguld ezen a német városközi vonalon.

Homokfolt -fokozat - Élvezze az epikus erőt a CSX AC4400CW -vel. Fuvarozzon az Allegheny -hegységben, harcolva a tapadás ellen az Egyesült Államok egyik legmeredekebb osztályán.





A Train Sim World 2 ikonikus mozdonyokat tartalmaz. A klasszikus 1972-es Mark 2 részvény a Bakerloo vonalon, modern gyors ingázók DB BR 406 ICE 3M és DB BR 442 "Talent 2" modellekkel, valamint nagy teljesítményű fuvarozók az AC4400CW, GP38-2 és SD40-2 típusokkal.

Livery Designer - Légy kreatív, és adj hozzá személyre szabott vonatot a Train Sim World 2 lóceihoz ezzel a könnyen használható eszközzel, amely lehetővé teszi az egyéni mázolást.

Forgatókönyv -tervező - A saját forgatókönyveit tervezve vezesse, amit akar, ahol akar. Gyors vezetés, a maga módján.

Új tapadási fizika - Érezze a kerékcsúszást és a csúszást rossz időjárás esetén, uralja a nehéz teherszállítmányokat, és meredek lejtőkön tartsa kézben a mozgásteljesítményét.

Dinamikus égbolt - A több felhőréteg és a valósághű napfényszűrés nagyobb vizuális hűséget jelent a Train Sim World 2 -ben.

Utazások - Indítson el egy új utat bármilyen útvonalon, hogy felfedezze a több mint 24 órás játékmenetet, amely forgatókönyveket, szolgáltatásokat és még sok mást tartalmaz.

Oktatóanyagok - Minden mozdony részletes oktatóanyagával megtanulhat mindent, amit a sínekhez kell vinnie. Minden kapcsoló, kar és tárcsa elsajátítása.

A Dovetail Games szabadalmaztatott SimuGraph® járműdinamikai motorja és az Unreal Engine 4® technológia hajtja.

Letöltési méret: 9,6 GB


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: