Betöltés...

Mafia III - Stones Unturned (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.771 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Vietnamban fogant bajtársiasság által vezérelve John Donovan sosem habozott válaszolni Lincoln Clay hívására. Lincoln később viszonozza a szívességet, amikor Connor Aldridge, egy áruló, aki egyszer már ott hagyta vérbe fagyva Donovant, újra feltűnik New Bordeaux-ban egy veszélyes rakomány nyomában. Lincolnnak és Donovannek együtt kell megküzdeniük Aldridge zsoldosaival. Használjatok nehézfegyvereket, lövegeket, mesterlövész-támogatást és egyedi jutalmakat, hogy megállítsátok Aldridge-et és megvédjétek a szabad világot.



HIDEGHÁBORÚS FEGYVERKEZÉSI VERSENY

Donovan és Lincoln a vietnami háború poklában kötött életre szóló barátságot. Még ekkor történt, hogy a köpönyegforgató Connor Aldridge elárulta Donovant és ott hagyta meghalni. Most, hogy Aldridge újra feltűnt New Bordeaux-ban egy lezuhant katonai repülőgép és veszélyes rakománya nyomában, Donovannek és Lincolnnak össze kell fognia, hogy megállítsák zsoldosait.



ZŰRÖS NEW BORDEAUX-I PARTVIDÉK

Kövessétek Aldridge pusztításának nyomait New Bordeaux új helyszínein, és keljetek át a zsoldosoktól hemzsegő dzsungelen, hogy behatolhassatok az erődjébe.



KATONAI SZÍNVONALÚ CUCCOK

Harcoljatok minden eddiginél pusztítóbb robbanószerekkel, mesterlövész-támogatással, felfegyverzett katonai járművekkel és más feloldható tárgyakkal, hogy legyőzzétek a jól képzett zsoldosokat és végezzetek Aldridge-dzsel.



A LEGVESZÉLYESEBB JÁTSZMA

Az új szövetséges, Robert Marshall fejvadászcéget üzemeltet New Bordeaux-ban. Használd az új kábítópisztolyt, hogy lekapcsolj célpontokat és a csomagtartódba gyömöszöld őket, mielőtt leszállítanád az áldozatodat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mafia III - Stones Unturned (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: