Betöltés...

Let's Cook Together (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.558 Ft



A JÁTÉKRÓL



Egyes játékok, csakúgy, mint az ételek, sokkal élvezetesebbek, ha másokkal megosztják őket. Tehát szerezzen be magának 1-et, adjon hozzá 1 partnert, keverje össze jól étellel és egy csipet kihívóporral, és megvan - főzzünk együtt, kötőfotel-szövetkezeti élmény 2 játékos számára!



Ön és partnere - törekvő szakácsok - egy meglehetősen kivitelezhetetlen kereskedelmi konyhában találják magukat. Hosszú szolgálati pult osztja el, a szükséges termékek és készülékek mégis a szoba ellenkező oldalán helyezkednek el. Az Ön feladata az együttműködés, a közös főzés és a gőzölgő, finom ételek megrendelése. Aprítson, keverjen és pirítson meg mindent, amit csak tud, miközben a partneréhez dobja az összes szükséges összetevőt. Bizonyítsd be, hogy a főzés egy darab sütemény, amíg együtt csinálod!



- Kóstolhat mindenkinek. A játékot gyerekek, tizenévesek, felnőttek és idősebbek egyaránt élvezhetik. Tegye alkalmassá a főzést arra, hogy új kötéseket kovácsoljon és finomítsa a meglévőket.

- Használd a tésztát. Leginkább a tervezési és kommunikációs képességeire támaszkodjon; reflexre és mozgékonyságra nincs szükség ebben a konyhában.

- Friss kihívások minden nap. Minden szint új hozzávalókat, készülékeket és recepteket hoz az asztalra, ami a nehézségi szintet apránként emeli.

- A különböző ételek különböző intézkedéseket igényelnek. Szerezz csillagokat a játék előrehaladásához. Nyisson új éttermeket, frissítse főzési felszerelését, hogy megfeleljen a folyamatosan változó főzési előírásoknak, és új karakterbőrökhöz férhet hozzá.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Let's Cook Together (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: