Betöltés...

2K Ball N' Brawl Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 42.422 Ft



A JÁTÉKRÓL

A 2K Ball N' Brawl csomag tartalma:

- NBA 2K Playgrounds 2 teljes játék

- WWE 2K Battlegrounds Deluxe Edition teljes játék

- Edge játszható karakter

- Steve Austin, The Rock és Ronda Rousey összes verziója a kezdetektől feloldva

- 1100 Golden Bucks játékbeli fizetőeszköz





NBA 2K Playgrounds 2

Az NBA arcade akció visszatér az NBA 2K Playgrounds 2-vel! Az eredeti sikersorozat folytatása új szintre emeli a utcai kosárlabdázást a jelenlegi és visszavonult NBA-játékosok hatalmas névsorával, továbbfejlesztett online meccskereséssel, dedikált szerverekkel, négyjátékos online meccsekkel, hárompontos versenyekkel, új játékterekkel, egyéni meccsekkel és még sok mással! Válaszd ki a csapatodat, készülj fel a dzsemborira, és labdázz határok nélkül!



Izgalmas játékmódok

Emeld a utcai kosárlabdázást a következő szintre számos izgalmas funkcióval, köztük az új Season és Playgrounds Championship játékmódokkal! Játssz 2 a 2 ellen lokálisan a barátaiddal, négyjátékos online játékokat a továbbfejlesztett partnerkeresővel, vagy fej-fej mellett hárompontos versenyeket.



Kibővített névsor

Gyűjts össze több mint 400 NBA-játékost, a minden idők legnagyobbjaitól, Michael Jordantől, Kobe Bryant-től és Dr. J-től kezdve a jelenlegi sztárokig, Karl-Anthony Townsig, Jayson Tatumig és Ben Simmonsig. Új játékosmodellekkel és dedikált játékos-animációkkal.



Teljesen új játékterek

Villantsd meg a mozdulataidat a világ 10 teljesen új játszótéren. dobj egy közép távolit a kaliforniai tengerparton a napsütésben, bizonyítsd a játékodat Szöul ragyogó fényei között, vagy menj le, és labdázz az ausztrál vadonban.







WWE 2K Battlegrounds

A WWE világa a te csatatered a vadonatúj, túlzásba eső, arcba vágó arcade-akcióval, miközben kedvenc WWE-szupersztárjaid és legendáid a világ minden táján szokatlan interaktív környezetekben csatáznak egymással. Versenyezz a kedvenc meccstípusaidban a túlzásokba menő manőverek, különleges képességek és pusztító power-upok arzenáljával, beleértve az Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way és még sok más meccset, miközben Mauro Ranallo és Jerry "The King" Lawler hívja össze a káoszt! Készen állsz, hogy belépj a csatatérre?



Verekedés határok nélkül

Több mint 70 WWE szupersztárral és legendával, vidd csatába kedvenceidet a korlátlan, elszabadult és arcpirító pánikkal! Vágj hivalkodó mozdulatokat, és használd különleges képességeidet, hogy elpusztítsd ellenfeledet, miközben interaktív környezetben csatázol a többjátékos akció során!



Csatázz az egész világon

Játssz végig egy teljesen új, eredeti képregényeken keresztül elmesélt történetmódot Paul Heyman és Stone Cold Steve Austin oldalán, és segíts a következő WWE szupersztárok felkutatásában! Harcolj egyedi és színes új karakterek bőrébe bújva a már ismert WWE szupersztárok ellen, hogy próbára tedd a tudásodat és megmutasd a képességeidet, miközben új karaktereket és csatatereket oldasz fel útközben.



Ez a te csatatered

Tedd a WWE 2K Battlegrounds-t a sajátoddá rengeteg testreszabható résszel, ahogy létrehozod, testreszabod és szerkeszted saját, eredetileg létrehozott karaktereidet és Battlegroundjaidat!



Rengeteg mérkőzéstípus

Vívj háborút kedvenc mérkőzéstípusaid széles választékában, szórakoztató, új csavarokkal, beleértve az acélketrecet, a Royal Rumble-t, a Fatal Four Way-t és a teljesen új Battlegrounds Challenge-et!



Harcolj a barátaiddal - online vagy a kanapén

Versenyezz online versenyeken, vagy állítsd ki magad a Battleground királyának, és élj túl az online közelharcot a világ minden tájáról érkező játékosok ellen! Ráadásul helyi többjátékos módban is megküzdhetsz, és legyőzheted barátaidat!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "2K Ball N' Brawl Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: