Betöltés...

The Curious Expedition (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.070 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Curious Expedition egy roguelike expedíciós szimuláció, amely a 19. század végén játszódik. Híres személyiségekkel együtt soha nem látott expedíciókra indulhatsz eddig fel nem fedezett régiókba a hírnév, a tudomány és a kincsekért. Vedd fel a bukósisakot és a khakit, és vágj neki egy buja, procedurálisan generált világnak, amely tele van csodákkal és rejtélyekkel. Most pedig irány a felfedezés, a kaland vár!



Felfedezés

Fedezz fel procedurálisan generált világokat változatos tájakkal és bizonytalan kihívásokkal az ambiciózus felfedezők számára.



Menedzsment

Irányítsd a túrádat, és tarts mindenkit életben. Tarts egyensúlyt a szükséges készletek és a vágy között, hogy elhozd az értékes kincset.



Élj túl

Éld túl és védd meg a trekkedet a vadállatokkal, groteszk lényekkel, óriásrákkal és még a dinoszauruszokkal szemben is.



Jellemzők:

- Éld át a saját kalandodat egy procedurális történeten keresztül, amely minden játékot egyedivé tesz.

- Fedezd fel a procedurálisan generált világokat, amelyek mindegyike sajátos kihívásokkal várja az ambiciózus felfedezőt.

- Tervezd meg és szereld fel a túrádat. Egy jó felfedező minden eshetőségre felkészül.

- Kezeld erőforrásaidat, hogy életben tartsd a trekked és józan eszed. Tarts egyensúlyt a szükségleteid és a vágyad között, hogy hazavihesd az összes értékes kincset.

- Látogass el a föld őslakosaihoz, és lépj kapcsolatba velük. Lépj be falvakba, kereskedj és kommunikálj a helyi törzsekkel és az emberiség számára ismeretlen civilizációkkal.

- Fosztogass titokzatos templomromokat, hogy hírnévre és kincsekre tegyél szert, de vigyázz a halálos csapdákkal és átkokkal, amelyek veszélyeztetik a túrádat és a körülötted lévő világot.

- Szerelkezz fel és használj fel csodás kincseket, hogy előnyökhöz juss, de vigyázz a beláthatatlan mellékhatásokkal.

- Harcolj és védd meg a túrádat a vadállatok, misztikus lények és még a dinoszauruszok széles skálája ellen is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Curious Expedition (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: