Betöltés...

Archaica: The Path of Light (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.050 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Archaica egy hangulatos rejtvényjáték lézerekkel és tükrökkel, amely egy misztikus és ősi világot mutat be, tele kihívást jelentő rejtvényekkel. Ebben a játékban te leszel a Light Bearer, akit arra küldenek, hogy a legendás Path of Light ösvényen járva megmentse a világot a közelgő katasztrófától.



Játékmenet

Az Archaica: The Path of Light játékban titokzatos ereklyéket elevenítesz fel, egy idegen civilizáció titkait fedezed fel, és rendkívüli birodalmakon át vezető utad során felfedezed az utad valódi sorsát.



Gyönyörű esztétika és rendkívüli hangulat

A fejlesztők rengeteg munkát fektettek abba, hogy az Archaica világa gyönyörű és figyelemre méltó hely legyen. Minden egyes helynek egyedi hangulata van, amely további felfedezésre ösztönöz.



Érdekfeszítő narratíva

A történet feltárása opcionális, mégis elérhető azok számára, akik szeretnének elmélyedni a játék világában. Az egyes témákat darabról darabra részletezik a számodra, miközben felfedezed a táblán szétszórt hieroglifákat. Egyes témákat csak a kihívást jelentő szintek teljesítése után fedezhetsz fel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Archaica: The Path of Light (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: