Betöltés...

Assassin's Creed: Origins - Gold Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.837 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Origins – Gold Edition tartalma:

- Assassin’s Creed: Origins alapjáték

- Season Pass

- The Hidden Ones kiegészítő

- The Curse of the Pharaohs kiegészítő

- Horus csomag

- Roman Centurion csomag

- Exkluzív Calamity Blade fegyver

- 500 Helix Credit

- Ambush at Sea exkluzív küldetés

- Desert Cobra csomag





Az ókori Egyiptom – a hatalmas piramisok, aranyozott sírkamrák, zsarnoki istenkirályok és az Assassin Testvériség eredettörténetének otthona.



A titokzatos ókori Egyiptomban játszódó Assassin’s Creed: Origins egy új kezdet a széria számára. Tapasztald meg a teljesen újragondolt és újraalkotott harcrendszert, miközben felfedezed a nagy piramisokat és a rejtett sírkamrákat az ókori Egyiptomban, és számos emlékezetes történetet élsz át utad során. Ismerd meg az Assassin Testvériség eredettörténetét.



Egy hatalmas, nyitott világ

A száraz sivatagoktól a buja oázisokig, a Földközi-tengertől egészen a gízai sírkamrákig küzdj meg veszélyes frakciók tagjaival és vadállatokkal, miközben felfedezed ezt a hatalmas és kiszámíthatatlan vidéket. Hajózz le a Níluson és fedd fel a piramisok titkait.



Újragondolt harcrendszer

Tapasztald meg a harc egy újfajta, Assassin’s Creed játékban eddig nem látott megközelítését, miközben változatos ellenfelek ellen küzdesz, és több száz, különböző ritkaságú és különböző tulajdonságokkal rendelkező fegyvert szerzel meg és használsz. Fedezd fel a mély fejlődési rendszert, és tedd próbára a képességeidet a egyedi tulajdonságokkal rendelkező és erős bossok ellen.



Emlékezetes küldetések

Sok küldetés vár rád, amelyek mindegyike egy intenzív, magával ragadó és érzelmes történetet mesél el. A történet során megannyi erős és emlékezetes karakterrel fogsz találkozni egészen a leggazdagabb nemesi származásúaktól a legelszántabb számkivetettekig.



Történet és karakterek

Egyiptom birodalma összeomlik Kleopátra irányítása alatt. Ezt kihasználva egy titokzatos szervezet megpróbálja átvenni az irányítást. Itt az ideje, hogy a Testvériség színre lépjen és biztosítsa, hogy ez ne történjen meg. Az Assassin Testvériség megszületése a világrend rendkívüli megváltozásához vezet.







The Hidden Ones

A The Hidden Ones az Assassin’s Creed: Origins első kiegészítője, amelyben mélyebbre áshatod magad a Testvériség megalapításának történetébe. Fedezd fel Sinaï gyönyörű vidékét, és ismerkedj meg új karakterekkel, akiknek köszönhetően egy teljesen új perspektívából ismerheted majd meg a Testvériséget.



Az Assassin’s Creed kódex

Bayek, évekkel a Testvériség megszületése után a Sinaï-félszigetre megy, hogy egy lázadó csoport és a megszálló római erők közötti összecsapás ügyében nyomozzon. Miközben a béke megteremtésén törekszik, Bayeknek meg kell alkotnia azt a kódexet, amely egy napon az Assassin’s Creed néven válik ismertté.



Új tartalmak

A kiegészítőben megnövekedett a szinthatár, ezáltal Bayek még tovább fejlődhet, illetve új felszereléseket is megszerezhet. Fedezd fel Sinaï és az Vörös-tenger területeit a kiegészítőben, miközben új, különleges tulajdonságokkal rendelkező legendás fegyvereket, egyedi öltözeteket és hátasokat szerzel magadnak.







The Curse of the Pharaohs

A The Curse of the Pharaohs az Assassin’s Creed: Origins második kiegészítője, amelyben az ókori Egyiptom legrejtélyesebb titkai kerülnek felszínre. A kiegészítő megannyi új tartalmat ad hozzá az alapjátékhoz, többek között új küldetéseket, karaktereket és az egyiptomi mitológiából származó ellenfeleket. Küzdj meg óriás skorpiókkal, Anubis harcosaival és Egyiptom legerősebb fenevadjaival az új régióban.



Egyiptomi átok

Bayek Théba városába utazik, miután rejtélyes eseményekről kap bejelentést. Bayek felfedezi, hogy egy átok sújtja a térséget, amely élő rémálommá változtatta Théba városát. Az átok feloldásához Bayeknek fényt kell derítenie annak okára, miközben meg kell küzdenie az egykor csak legendáknak hitt szönyetegekkel.



Új tartalmak

A kiegészítőben megnövekedett a szinthatár, ezáltal Bayek még tovább fejlődhet, illetve új képességeket is megszerezhet. Fedezd fel a kiegészítő új régióit, mint a Királyok Völgye, Théba városa, Asszuán és az Oázis, miközben új, különleges tulajdonságokkal rendelkező legendás fegyvereket szerzel magadnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Origins - Gold Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: