Betöltés...

Project CARS Limited Edition + Modified Car Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.544 Ft





A JÁTÉKRÓL



A limitált kiadás a következőket tartalmazza:



Ford GT40 Mk IV: 1967 -es Le Mans 24H győztes



BMW M1 Pro Car: olyan legendás pilóták vezetik, mint Niki Lauda és Nelson Piquet



McLaren F1: a történelmi gyártó legendás szuperautója



Sauber C9: a 80 -as évek végén domináns prototípus



Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM: ma az egyik legversenyképesebb DTM autó



A módosított autócsomag a következőket tartalmazza:



Ruf CTR3 SMS-R: A Slightly Mad Studios veterán fejlesztők tehetséges mérnökei készítették

Pagani Zonda Cinque Roadster: A 678 lóerős, V12-es, nyitott tetejű hiperkocsi tökéletes társ az Azure-part menti útra.

Ariel Atom 3 Mugen: A végső pálya napi autó 0-60-ról mindössze 2,9 másodperc alatt elvisz



A Project CARS a leghitelesebb, legszebb, legintenzívebb és technikailag legfejlettebb versenyjáték a bolygón.



Hozzon létre egy pilótát, válasszon a különféle motorsportok közül, és váltson nagy sebességre, hogy számos történelmi gólt hajtson, és belépjen a Hírességek Csarnokába. Ezután tesztelje tudását online akár versenyképes, teljesen feltöltött versenyhétvégéken, ranglistán alapuló időbeli kihívásokon, vagy folyamatosan frissülő közösségi eseményeken.



Világszínvonalú grafikával és kezelhetőséggel, úttörő dinamikus napszak- és időjárási rendszerrel, valamint mély hangolási és pit stop funkciókkal rendelkezik, a Project CARS maga mögött hagyja a versenyt.

Jellemzők

AUTÓK

Autók és motorsportok hatalmas választékával - a közúti autóktól, az amerikai izom- és szuperautóktól kezdve a GT -ig, a Le Mans -i prototípusokig, a nyitott kerékig és még a gokartokig is; bármi legyen is a szenvedélyed, van valami tökéletes számodra - rendszeresen adunk hozzá többet!

Karrier

Hozzon létre egy pilótát, válasszon egy kezdő motorsportot, és írja alá az első szerződést. Sikerüljön, és más csapatok ajánlatait, különleges meghívókat és jóváhagyásokat kap. Növekedjen, fejlődjön és törekedjen számos történelmi célra azzal a végső céllal, hogy elismerést kapjanak a Hall of Fame -ben.

ONLINE

Hozza létre saját nyilvános és privát versenyhétvégéit, beleértve a teljes gyakorlatot, a kvalifikációt és a bemelegítő foglalkozásokat, vagy b sorozzon, és keresse meg az összes játékot, amelyet jelenleg játszanak szerte a világon, hogy megtalálja a tökéletes játékot a készségeivel és preferenciáival rendelkező másokkal.

KÖZÖSSÉG

Kihívás barátaival és a világ közösségével aszinkron Time Trial kihívásokban a teljes letölthető szellemlistákkal, vagy versenyezhet a különleges közösségi események rendszeresen frissített szezonjában valós nyereményekért.

KIEGÉSZÍTŐ VÁLTOZAT

Versenyezzen több mint 60 egyedi pályán, beleértve a zárt pályákat és a pont-pont helyeket a nap bármely szakában és folyamatosan változó időjárási körülmények között.

Játsszon előre meghatározott bajnokságokat szezon módban, hozzon létre sajátot, vagy egyszerűen látogasson el a tesztpályára, hogy a motorháztető alatt csípje be a pályán végzett teszteket. A szabadság a tiéd.

A VEZETŐI HÁLÓZAT

A Driver Network lehetővé teszi a játékosoknak, hogy statisztikáik és elismeréseik összehasonlításával szembeszálljanak egymással, nyomon kövessék a karrier előrehaladását és megoszthassák a legfontosabbakat. Építse ki vonzalmát bizonyos autók, pályák és motorsportok segítségével, és törekedjen az erős teljesítmény- és hírnévértékek megtartására.

A REALITY BEYOND REALITY

Project CARS a dobozból készen áll a 4K televízió, az Oculus Rift vagy a Project Morpheus headset, az nVidia Shield vagy a kormánykerék legújabb beállításainak csatlakoztatására. Csatlakoztassa és dőljön hátra, hogy olyan játékokat élvezhessen, mint még soha; akár filmes tisztasággal, akár virtuális valóságba merítéssel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Project CARS Limited Edition + Modified Car Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: