Betöltés...

Advanced Tactics Gold (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.710 Ft



A JÁTÉKRÓLAz azonos nevű díjnyertes játékmotor alapján az Advanced Tactics: Gold egyedi és végtelenül visszajátszható Wargaming élményt kínál minden stratégiai rajongó számára. Az Advanced Tactics: II. Világháború óriási sikerének kiépítésével az Gold kiadás nagyobb teljesítményű játékszerkesztőt, sokkal továbbfejlesztett véletlenszerű játékmotort, sok új funkciót és képességet és még sok másat kínál a játékosok számára. Fejlett taktika: Az aranyhoz egy frissített kézikönyv, valamint a folyamatosan változó és bővülő wiki is található, egy frissen átalakított forgatókönyv-bank, új grafika a játék során, további csapattípusok, valamint néhány új forgatókönyv. A VR Designs szintén keményen dolgozott a játékosok visszajelzéseinek meghallgatásán, így az Advanced Tactics: Gold sok növekményes változással és fejlesztéssel jár a közösségi visszajelzések alapján!



De az Advanced Tactics talán a legizgalmasabb tulajdonsága: Az arany a lejátszhatóság szinte korlátlan lehetősége. Az erős mod közösség képes lesz magával ragadó, gazdag forgatókönyveket készíteni a jelentősen továbbfejlesztett szerkesztővel, és a játékosok, akik egyenesen a cselekvésre akarnak ugrani, sokkal továbbfejlesztett véletlenszerű játékélményt élvezhetnek, amely számos új szabályt, műveletet és játékmechanikát tartalmaz.

Jellemzők

Sokoldalú motor - a fejlett taktika: Az aranymotor a hadviselés széles skáláját képes modellezni a modern csatáktól kezdve a fantázia birodalmainak konfliktusáig!

Javított forgatókönyv-szerkesztő - A forgatókönyv-szerkesztő nagyon hatékony, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy a játék szinte bármilyen aspektusát nagyon részletesen szerkesztje.

Bővített véletlenszerű játékmód - Sok új funkció és játékmechanika, például több egységtípus, üzemanyag, éghajlat és évszakok stb.

Szövetségeket alakíthat ki más szereplőkkel, ahol megoszthatja a re-információkat és támogathatja szövetségeseit a harcban, amellett, hogy egységeket, hatszögeket és kutatásokat is biztosíthat szövetségeseinek!

A betöltési és mentési forgatókönyvek gyorsabbak, mint az AI, amikor kiszámítja és végrehajtja a körét.

3 páros vagy Steven forgatókönyv emberi vagy madárinfluenza elleni játékhoz, 3 Tom Weber forgatókönyv: Világháború 39-45 (csak ember-ember), csendes-óceáni háború (csak ember-ember), keleti front 41-45 a már létező 25+ forgatókönyv teteje, az Advanced Tactics II. világháborúval együtt, amelyek szintén szerepelnek.

A nagy és folyamatosan növekvő forgatókönyv-bank lehetővé teszi, hogy tucatnyi kiváló forgatókönyvet találjon letöltésre készen és egyszerűen telepíthető.

Egyszerű forgatókönyv-importálás a .zip-ből és exportálás a .zip-funkciókba a forgatókönyv megosztásának megkönnyítése érdekében

Harci részlet képernyő azok számára, akik szeretik megnézni, hogy pontosan hogyan használták az egyes módosítókat.

A grafikus felhasználói felület fejlesztései kiegészítő információk formájában a tájakról, helytípusokról, népekről és subformációs típusokról.

Vigyázzon az AI-k fordulására, hogy tanulmányozzák a mozgásaikat és a támadásaikat, ahogy készülnek.

A szabályok kiegészítései intenzívebb és gazember-szerűbb szabályokat tartalmaznak, mint például harci, később kiszámíthatatlan légi elfogások és tartós harci csataszámlálók által okozott mozgási késések a hexben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Advanced Tactics Gold (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: