Betöltés...

Wolfenstein: The New Order EU (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.925 Ft



A JÁTÉKRÓLWolfenstein: The New Order újraindítja a sorozatot, amely megteremtette az belső nézetes lövöldözős műfajt. A történetvezérelt játékok készítéséért elismert, tapasztalt fejlesztőkből álló MachineGames stúdió által fejlesztett Wolfenstein mély játéktörténetet kínál, tele akcióval, kalanddal és belső nézetes harccal. A Wolfenstein intenzív, filmszerű és az id Software id Tech motorjával lenyűgöző részletességgel megjelenített játék, amely a náci háborús gépezet megsemmisítésére irányuló személyes küldetésre küldi a játékosokat Európán keresztül. Az ellenállók egy kis csoportjának segítségével beszivároghatsz a legjobban őrzött létesítményeikbe, megküzdhetsz a csúcstechnológiás náci légiósokkal, és átveheted az irányítást a szuperfegyverek felett, amelyek meghódították a Földet - és azon túl is.



Az akció és a kaland

A Wolfenstein lélegzetelállító díszletei között szerepel a Balti-tenger partján lévő tengerparti erőd megrohamozása, víz alatti felfedezés, a játékos által irányított náci harci gépek és még sok más - mindezek együttesen egy izgalmas akció-kaland élményt nyújtanak.



A történet és a karakterek

Magas feszültségű akció és izgalmas kalandok egy feszes tempójú, rendkívül magával ragadó játéktörténetbe szőtt, emlékezetes karakterekkel.



A történelem és a helyszín

Egy alternatív 1960-as évek hátterében fedezz fel egy ismeretlen világot, amelyet egy ismerős ellenség ural - egy olyan, amely megváltoztatta és kiforgatta a történelmet, ahogyan te ismered.



Az arzenál és a támadás

Törj be titkos kutatási létesítményekbe és szigorúan őrzött fegyverraktárakba, hogy fejleszd a pusztítás eszközeit. Tapasztald meg az intenzív belső nézetes harcot, miközben túlméretezett náci robotokkal, ormótlan szuperkatonákkal és elit sokkoló csapatokkal szállsz szembe.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wolfenstein: The New Order EU (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: