Betöltés...

Civil War II (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.833 Ft



A JÁTÉKRÓLA 2. háború a korszak meghatározó nagy stratégiai játék. Ez egy körön alapuló regionális játék, amelynek hangsúlya a lejátszhatóság és a történelmi pontosság. A neves AGE játékmotorra épül, modern és intuitív felülettel, amely megkönnyíti a tanulást, de mégis nehéz elsajátítani.



Ez a történelmi operatív stratégiai játék egyidejű kör-alapú motorral (WEGO rendszer), amely a játékosokat az USA vagy a CSA élére helyezi az amerikai polgárháború (1861-1865) idején.



Ön vállalja a katonai és a politikai vezetés részét, és megpróbálja vezetni nemzetét győzelemre a polgárháború néhány legsúlyosabb művelete közepette. Ön felépíti, szervezi és irányítja a seregeit az USA egyik legnagyobb térképén, amelyet valaha egy polgárháborús játékhoz készítettek. Van egy sor valódi katonai vezetõ, akiket saját erõsségeikkel és gyengeségeikkel kinevezhetnek, és döntõ fontosságú a megfelelõ ember kiválasztása. Ön azonban nem csak katonai vezető, és alapvető gazdasági és politikai döntéseket kell hoznia. Ezeknek messzemenő hatása lehet, és befolyásolhatják még a franciák és a britek külföldi beavatkozását is, akik folyamatosan beavatkoztak Amerikában hatalom és tekintély érdekében.



Minden forduló 2 hétig tart, és előre meg kell adnia a megrendeléseit, megtervezve, hogy hol lesz az ellenség, nem pedig ott, ahol vannak - amit WEGO rendszernek hívunk (ugyanabban az időben megyünk). A megrendeléseket egyidejűleg, 14 szakaszban hajtják végre - naponta 1-nél. A csaták a felmerülés napján kerülnek megoldásra, így a csapatok érkezésének ütemezése és a logisztika vagy a hadsereg megtervezése kulcsfontosságú a sikerhez. Küldhetsz hatalmas erőket az ellenség pozíciójának megtámadására, de ha nem gondosan tervezi meg a támadást, akkor csapatait részletekre érkezve és könnyen kiszállíthatja. A WEGO rendszer izgalmat és feszültséget ad, és sokkal reálisabb, mint a hagyományos körökre osztott játékok.



Ez a játék mindenki számára érdekli az időszakot, vagy általában a nagy stratégiai játékot.

Jellemzők

Beállítás: a játék az Egyesült Államok egészére kiterjed, a keleti tengerparttól a Sziklás-hegységig, 1861 és 1865 között. Mexikó és az Észak-Karib-térség is

A játéktérkép több mint 3000 régióra oszlik, különféle terepen, éghajlatra és fejlettségi szintre.

Forgatókönyvek: 2 bemutató és 5 fő forgatókönyv Shiloh-tól egészen a Grand Campaignig.

Történelmi vezetők: Mindegyik több mint 400 történelmi vezető értékelte képességeit és több mint 1000 különféle egységet a lövöldözőktől a lovasságig és a tüzérségig, sőt még az Ironcladsig!

Termelés: Irányítsd a nemzetek katonai kiadásait anélkül, hogy aggódnának a gazdaság mikrogazdálkodása miatt.

Regionális döntési kártyák: A játéknak innovatív kártyarendszere van, amely lehetővé teszi olyan események kiváltását, mint az indiai rapid és a partizánok támadása, amelyek okosan felhasználva befolyásolhatják a kampány folyamatát.

A részletes játékmodell olyan funkciókat tartalmaz, mint az időjárás, a kopás, az ellátás és a háború

A történelmi esemény a játék során beindul, így a játékos döntő döntési pontokat kap. Ezek a helyi felkeléstől a külföldi intervencióig terjednek.

A Battlefield Tactics lehetővé teszi a játékosnak, hogy olyan döntéseket hozzon, amelyek megváltoztathatják a csata dagályát.

Az ostromok és a haditengerészet háborúja mind részletesen szerepelnek a játékban.

A Parancsnoklánc lehetővé teszi az egységek szervezését a dandártábornokba, a divízióba, a hadtestbe és a hadseregbe, valamint a parancsnokokba vezetett vezetőkbe.

A polgárháború során döntő szerepet játszó hajózható folyók képviseltetik magukat.

Forgatókönyv lista

Két oktatóprogram forgatókönyvek

1861 Első Manassas (a Bikafutás csata)

1862 Shiloh

1862 Sibley (New Mexico kampány)

1861-1865 Szíveinket meglátták a tűzzel 1861. április forgatókönyv (A többszínház nagy kampánya)

1861-1865 A kék és a szürke 1861. július forgatókönyv (gyorsított indítási kampány)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Civil War II (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: