Betöltés...

Shuyan Saga (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 9.421 Ft



A JÁTÉKRÓLA Shuyan Saga egy képregénysorozat, ahol az akciójelenetek 3D-s harci játékmenetben elevenednek meg. Egy ősi kínai harcművészeti fantasy univerzumban játszódik, ahol Shuyan-ként egy életet megváltoztató utazásra indulsz, hogy a kung-fu igazi tanítványává válj, és megállítsd a gonosz Guer-hordát a Five Kingdoms elpusztításában.



Indulj el egy életet megváltoztató utazásra

Válaszd meg a kung-fu sorsodat ebben a képregény és videojáték találkozását bemutató kalandjátékban, amelynek főszereplője Kristin Kreuk! Merülj el a kínai képregénymester, Daxiong által létrehozott epikus harcművészeti fantáziauniverzumban, és indulj el egy életet megváltoztató utazásra, hogy elsajátítsd a kung fu belső titkait! Shuyan Nan Feng hercegnője, és a kung-fu iránti titkos szenvedélyét akkor hívják segítségül, amikor királyságát megtámadja a Guer-horda, egy gonosz sereg, amelyet egy titokzatos és túlvilági hatalommal bíró tábornok vezet.



Lenyűgöző kézzel rajzolt művészet

Több mint 1400 gyönyörűen illusztrált panel Daxiong zseniális képzeletéből, aki több mint 100 képregényt készített (illusztrált a DC Comicsnak, a Dark Horse-nak és még sok másnak is!)



Irányítsd az elbeszélést

Te döntöd el, hogy kit mentesz meg! Szavaid és tetteid befolyásolják a történet alakulását! Eredeti történet, amely az ősi Kína által inspirált, mítoszokkal és mondákkal teli fantasy világban játszódik.



Hiteles mozdulatok egy valódi mestertől

A Shifu Longfei Yang, a Shanxi Praying Mantis stílus mestere, Shifu Longfei Yang mozgóképes kung-fu technikáiból származó több mint 300 kung-fu harci animáció igazán egyedülálló játékélményt nyújt!



Válj mesterré

A 3D-s harc három nehézségi szintet kínál, hogy a tapasztalt és az új játékosok egyaránt élvezhessék. Kemény és lágy kung-fu stílusok és két fő harcmodor: Arena és Focus.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shuyan Saga (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: