Betöltés...

Thief (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.724 Ft



A JÁTÉKRÓL

Garrett, a mestertolvaj kilép az árnyékból a városba. Ezen az alattomos helyen, ahol a Baron's Watch a félelem és az elnyomás növekvő áradatát terjeszti, csak a képességeiben bízhat. Még a legóvatosabb polgárok és legjobban őrzött javaik sincsenek biztonságban az ő kezei elől.



Történet

Ahogy egy felkelés kirobban, Garrett egyre nagyobb konfliktusrétegekbe keveredik. Orion, a nép hangja vezetésével a zsarnokoskodó polgárok mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék a várost a báró markából. A forradalom elkerülhetetlen. Ha Garrett nem avatkozik bele, az utcák vörösre fognak folyni a vértől, és a Város darabokra szakad. Garrett soha semmiért nem fizetett meg az árát... egészen mostanáig.



Te vagy Garrett, a mestertolvaj

Bújj Garrett, a sötét és magányos tolvaj néma cipőjébe, akinek páratlan képességekkel rendelkezik. A legnehezebb rablások, a legelérhetetlenebb zsákmányok, a legjobban őrzött titkok: semmi sincs elérhetetlen számodra.



Tiéd a város

Fedezd fel a beteg és zaklatott várost, az árnyékos sikátoroktól a háztetők magasságáig. Lopakodj be gazdag házakba, szivárogj be a legjobban őrzött kúriákba, és leselkedj minden sötét sarokban... észrevétlenül és szankció nélkül.



Döntsd el, hogyan közelítsd meg a helyszínt

Használd ki Garrett arzenálját, hogy a blackjackeddel leszedd az őröket, lőj egyet a sokféle nyílvessződ közül, vagy használd az újonnan szerzett fókuszképességeidet, hogy manipuláld a környezetet és túljárj ellenségeid eszén. Milyen mestertolvaj leszel?



Példa nélküli elmélyülés

Válj eggyé a világgal az úttörő vizuális elemeknek és az igazán tapintható és zsigeri belső nézetű élménynek köszönhetően. A Thief az állkapcsot megdöbbentő Next-Gen technikai lehetőségek révén a látvány, a hangok és a mesterséges intelligencia révén példátlanul mélyreható élményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Thief (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: