Betöltés...

Molly Medusa: Queen of Spit (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 9.905 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egy gravitációs 3D-s kaland, ahol mindenki kővé válik!



Szegény Molly, minden barátod kőből van!

Szegény Molly! Egy szobrásztanonc, akit kígyóhajú Medusa-vá átkoztak - és így minden élőlény, amelynek a közelébe megy, azonnal kőszoborrá változik. Minden élőlény! Ellenségek és barátok, boss-ok és boltosok, szörnyek és szövetségesek, még állatok és kis rovarok is, mind kővé változnak.



Játékmenet

Molly küldetése misztikus templomok sorozatán keresztül vezet, miközben a magányossággal és az elidegenedéssel küzd. Ezekben a templomokban a gravitáció "helyi". Molly "lefelé" az éppen aktuális felszíntől számítódik, ami azt jelenti, hogy könnyedén fel tud menni a falakon, vagy fejjel lefelé a plafonon. Ez lehetővé teszi, hogy a pályadizájn önmagába csavarodjon, és olyan labirintusokba kanyarodjon, amelyek fizikailag lehetetlenek. Megkövült ellenségek kísérik a gravitációs rejtvényeket és a nem-euklideszi építészetet, M. C. Escher-féle kincsvadászatban.



Jellemzők:

- Használd a Medusa átkot, hogy minden élőt kővé változtass

- Fedezz fel hatalmas templomokat, összekapcsolt átjárókkal elképesztő szinttervezéssel

- Sétálj a falakon! A gravitáció helyi, és bármilyen felület lehet padló

- Találj erős tárgyakat, amelyek segítik az utadat. Minden tárgyat rejtvényekhez, harcokhoz és boss harcokhoz használhatsz

- Hajózz át a Sands of Solitude-on extra titkokért, kincsekért és fejlesztésekért

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Molly Medusa: Queen of Spit (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: