Betöltés...

Dissidia Final Fantasy NT (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.457 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Az alapjáték Standard Edition

Szezonbérlet



A rend és a káosz közötti küzdelemmel, amelyet a megmentők elfojtottak a túlról, a birodalomnak el kellett tűnnie a létezésből. Ehelyett egy arcán hatalom új életet lehelt belé - ezek a bomló maradványok még egyszer célt adtak. A harc újrakezdődött, és a világ az arénád.



A FINAL FANTASY több mint huszonnégy legismertebb arca összegyűlt, hogy részt vegyenek interdimenzionális öklökben. Szembesülj más csapatokkal, akciódús, három-három meleában, amelyek értelme és ereje egyaránt szükséges a győzelemhez. Minden harcos négyféle lehet: élcsapat, merénylő, lövész vagy szakember; játssza le szövetségeseinek harcmodorát, sajátítsa el a bátorságrendszert, és győzedelmeskedjen az acél és a varázslás összecsapásából!



A szokásos csaták mellett lesznek különös szabályrendszert alkalmazó csatározások, valamint a jelenetek, amelyek elmesélik ennek az újjászületett világnak, az uralkodó isteneknek és az érte harcoló harcosoknak a történetét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dissidia Final Fantasy NT (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: