Betöltés...

Sunkenland (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.686 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sunkenland egy izgalmas poszt-apokaliptikus túlélő - felfedezőjáték, amely a közeljövőben játszódik, amikor a Föld nagy részét víz borítja. Fedezd fel az elsüllyedt városokat, gyűjts nyersanyagokat és értékes technológiákat, építsd fel a bázisodat, kereskedj, harcolj és maradj életben.



Búvárkodás

Fedezd fel az elsüllyedt felhőkarcolókat, atomerőműveket és metróalagutat. Gyűjts nyersanyagokat, keress elveszett technológiákat és gyűjts ritka, apokalipszis előtti tárgyakat. Építs búváreszközöket, hogy segítsd a víz alatti utazásodat. És vigyázz, mert ismeretlen veszélyek várnak rád a bolygó mélyén.



Bázisépítés

Építsd meg a bázisodat, ahová csak akarod. Legyen ez egy vízi erődítmény, egy elhagyott hajó bázisa vagy egy szigeti lakosztály. Szükséged van rá, hogy felfrissülj, tárgyakat készíts, gazdálkodj, tárgyakat tárolj és védve maradj. A moduláris építési rendszerrel létrehozhatod az ideális enklávét, amelyet az utad során talált dekorációkkal stilizálhatsz. Védd meg bázisodat a kalózok és mutánsok klánjaival szemben. Építs magas falakat, szögesdrótot, csapdákat, megfigyelőrendszert és tüzérséget, hogy távol tartsd az ellenséget a területedtől!



Játékmenet

Harcolj a mutánsokkal és a kalózokkal. Fosztogasd az ellenséges partokat, és lopd el a nyersanyagaikat. Használj közelharci fegyvereket, lőfegyvereket és robbanóanyagokat. Harcolj az óceánon és a szárazföldön. Használj nehézfegyvereket az ellenséges hajók elpusztítására. Építs meg mindent, amire szükséged van, szerszámokat, fegyvereket, jetskit, sőt még helikoptert is. Különböző munkaállomásokra és tervrajzokra lesz szükséged ahhoz, hogy összetett tárgyakat készíthess. Gyűjts élelmet, vadássz cápákra, termessz növényeket, és kezeld a készleteket. Tedd fenntarthatóvá a bázisodat, mivel Sunkenland-ben szűkösek az erőforrások. Építs és fejlessz számos járműtípust, köztük vitorláshajót, jetskit és giroszkópot. Ezek sokkal kényelmesebbé fogják tenni a felfedezésedet. Kereskedj baráti atollokkal készletekért, fegyverekért, páncélokért és ritka tárgyakért. Nincs univerzális valuta, csak tárgyat tárgyért. Kooperálj a barátaiddal, és éljétek túl ezt az óceáni apokalipszist csoportosan. Építsetek bázisokat, merüljetek, fedezzetek fel és harcoljatok együtt a kalózok ellen!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sunkenland (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: