Betöltés...

Need for Speed: Shift (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.128 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Need for Speed Shift egy díjnyertes autentikus versenyjáték, amely az igazi versenyzői élményt valós fizikával, pixel-tökéletes autómodellekkel és autentikus versenypályák széles választékával kombinálja.



Játékmenet

A játékosok az irányíthatóság határán lévő autóval való versenyzés harsány, zsigeri, intenzív, sportos élményébe csöppennek bele a vezető szemszögéből, az érzékelésen alapuló G-erők, a pilótafülke nézetének hiperrealitása és a belső nézetű ütközésdinamika brutális élményének kombinációja révén. A Need for Speed Shift pontos, hozzáférhető fizika alapú vezetési modellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden ütközést, a pálya felületének minden változását és az utolsó tapadást is érezd, miközben a végsőkig nyomod a pedált.



A valódi versenyzői élmény

A különféle vizuális jelzések valódi vezetői élményt nyújtanak, beleértve a háromdimenziós HUD-ot, amely a vezető fejének mozgását, a tehetetlenséget és a G-erőket szimulálja. A mélységélességet az autó sebessége alapján is beállítja; így amikor az autó nagy sebességgel halad, a perspektíva a távolba tolódik, és az autó/kabin nem lesz fókuszban.



Vezetői profil

Milyen típusú sofőr vagy? A versenyzői profil eseményről eseményre követi a játékos versenyzői fejlődését. Ez a rendszer a versenyző pályán mutatott személyiségéből, a sikerességi arányából, valamint az esetlegesen gyűjtött profilpontokból és jelvényekből áll, amelyek együttesen egy személyre szabott karriert és játékélményt hoznak létre. A versenyzői profil minden játékmódot áthat: a karrier és az online játékmódot is.



Dinamikus ütközés effektek

Amikor egy statikus tárgynak, vagy az ellenfél autójának ütközöl, érezni fogod, mintha "sérülést szenvedne" a járműved. A vizuális és hanghatások kombinációja megzavarja a játékost, és rövid időre megszakítja a versenyt.



Teljes testreszabás

A Need for Speed Shift átfogó testreszabási lehetőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszik számodra, hogy az autók teljesítményének és stílusának minden aspektusát testre szabd. Menj a motorháztető alá, hogy fejleszd és tuningold a járművedet, a teljesítmény növelése érdekében. A vizuális testreszabási rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyre szabják mind a külsőt, mind a belső teret úgy alakítsák ki, hogy az tükrözze egyéni stílusukat és preferenciáikat.



Fotórealisztikus autók és pályák

Közel 70 licencelt autó áll rendelkezésre, köztük a Pagani Zonda F, az Audi RS4 és a Porsche 911 GT3 RSR. Emellett több mint 15 valós helyszín, mint például Willow Springs és Laguna Seca, valamint olyan pályák, mint London és Tokió belvárosa.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Shift (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: