Betöltés...

A City Sleeps (Digitális kulcs - PC)

Ár: 97.819 Ft



A JÁTÉKRÓLA Harmonix, a Rock Band és az Amplitude alkotói új, új megközelítést kapnak a hagyományos shoot 'em up-ra! Az A City Sleeps minden fellépését egy magával ragadó kísérleti hip-hop / elektronikus hangzás vezérli, beatmatch nélkül. A játék Idol rendszere bevezeti a taktikai réteget is a bevált shmup játékmenedzsment tetejére, hogy a játékstílusok széles skáláját be lehessen illeszteni.



A város alszikköveti Poe-t, a The Silk legfiatalabb tagját, egy álom-egzorcisták ősi klánját, amely belépett az alvó házigazdák eszébe, hogy megszabaduljon álmaiktól a démonoktól. Amikor SanLo lakosai végtelen álomba esnek, csak Poe képes megmenteni őket a véget nem érő rémálomtól. A legendás Koto-kardjával, a „Szívhurkokkal”, és erős hatalmas kísértet-családtagjaival együtt, meg kell tisztítania álmaikat és feltárnia a város sötét titkait.



A felejthetetlen eredeti hangzás által vezetett, amely a játékosok fellépésein és az ellenség elkötelezettségén alapszik. A City Sleeps klasszikus ikercsapos hardcore lője érzékenységét pillanatról pillanatra taktikai döntésekkel választja.

A HARMONIX-ból egy stílusos, zenével hajtott lövés készül

ZENE / JÁTÉKSZÁM SZINCHRÓNIA - A szintű tervezés és a dalszerzés párhuzamosan zajlik, garantálva a kézzel készített és teljesen egyedi audioélményt. A zene a lejátszó lövedékeit, az ellenség ívását, mozgását és golyómintáit vezérli.



AZ „IDOL” RENDSZER - Légy taktikai! Használja Poe szellemcsaládját az álomvilág élettelen tárgyainak tárolására; ezek a "bálványok" segítenek a végtelen ellenséges hordák ellen. A hangzás akkor épül fel, amikor a támadó és a védekező képességek széles skáláját kiaknázza, beleértve az AOE-káros robbanásokat és a gyógyító golyókat. Kísérletezzen különféle szellemkombinációkkal, hogy dicséretre szabja saját személyes játékstílusát.



FELTÜNT A GHOST !!- Álmodozás, Lucid, rémálom; több nehézség minden készségszinten. Támogatásra van szükség? Buff Poe felszerelhető képességekkel és reteszelhető szellemekkel taktikai előny elérése érdekében, vagy még nagyobb kihívás érdekében vegye be a szúrást az újrakevert „átkozott” változatokba! Versenyezz a barátok és a világ ellen a globális ranglistán!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "A City Sleeps (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: