Betöltés...

Need for Speed: Undercover (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.814 Ft



A JÁTÉKRÓL

Soha nem gondoltad volna, hogy a dolgok így alakulnak. Egy teljes körű üldözés, ahol te vagy az üldözött. És egyben a vadász. Most a volán mögé kell ülnöd, és mindent kockára kell tenned, hogy beszivárogj egy könyörtelen nemzetközi bűnszövetkezetbe, majd elkapnod őket.



Történet

A férfi, akit üldözöl, egy mániákus a volán mögött, és úgy vezet, mintha az élete múlna a menekülésen, ami talán így is van. Ő az, akinél minden válasz megtalálható, amire szükséged van, te fogod őt felkutatni. Mondani sem kell, hogy a visszapillantó tükrödben lévő rendőrségi járőrök flottája nem fogja megkönnyíteni a dolgodat. Minden tapasztalatodra és minden ügyességedre szükséged lesz, hogy megelőzd a törvényt, elkapd az ellenséget, és kiderítsd az igazságot, amely egyszer s mindenkorra véget vet ennek az üldözésnek.



Országúti csata

Küzdj meg a zsarukkal és másokkal, miközben nagy sebességű, több autóval zajló, nagy téttel bíró üldözésekben leszámolsz zsákmányoddal. Az új és jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligenciamechanika agresszívebb és intelligensebb zsarukat jelent, akik arra összpontosítanak, hogy gyorsan és minden eszközzel végezzenek veled.



A nyílt világ a tiéd

Száguldj végig a hatalmas autópálya-rendszeren, és fedezd fel a Gulf Coast Tri-Cities területének nyitott világát, három egyedi várossal, amelyeket kiterjedt autópálya-rendszer köt össze.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Undercover (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: