Betöltés...

Gord: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.470 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Gord: Deluxe Edition tartalma:

- Gord alapjáték

- Hold Your Ground szcenárió

- Digitális artbook

- Digitális játékzene





A Gord egy egyjátékos kaland-stratégiai játék. A túléléshez építkezned kell, de a fennmaradás érdekében felül kell kerekedned a kapukon túl rejlő sötétségen. Ebben a dark fantasy világban küldetéseket kell teljesítened, miközben egy olyan népet kell irányítanod, amelynek személyes történetei és jóléte hatással van a törzsed sorsára.



Építkezz a túlélés, és hódíts a fennmaradás érdekében

Vezesd a Tribe of the Dawn névre hallgató törzs népét a tiltott földek mélyére való behatolásuk során. Teljesíts küldetéseket, amelyek formálják személyiségüket, befolyásolják jólétüket, és hatással vannak a közösségük sorsára. Biztosítsd néped túlélését ebben a szláv folklór által ihletett komor fantasy világban.



Egyedi, túlélő elemekkel rendelkező városépítős játék

Építs palánkvárakat, fejleszd az építményeket, és alakítsd szép-lassan a szerény településedet egy tekintélyes erőddé. A terjeszkedés azonban nem lesz könnyű! A néped folyamatos veszélynek van kitéve az ellenséges törzsek, a hátborzongató szörnyek és a környező erdőkben ólálkodó titokzatos erők miatt.



Változatos küldetések

Merészkedj a településed falain kívülre a Gord mesterséges intelligencia által vezérelt küldetésrendszerével, amely kihívások hatalmas választékát kínálja a játékosok számára. A főküldetések viszik előre a játékmenetet, míg a sokoldalú mellékküldetések és a véletlenszerű események által olyan tevékenységekben vehetsz részt a vadonban, mint egy legendás lény levadászása, vagy éppen a régiót megfertőző undok járvány leküzdése.



Procedurálisan generált, egyéni szcenáriók

Válaszd ki a neked tetsző körülményeket a megannyi Scenario beállítás közül, és aztán próbálj meg győztesen kikerülni az általad összeállított szcenáriókból. Hozz létre egy könnyebb szcenáriót, vagy állítsd magad kihívás elé; akármelyiket megteheted, mivel szinte bármit be lehet állítani! Válassz a különböző elsődleges célok közül, állítsd be a pálya méretét, a rajtaütések intenzitását, a környezetet, amelyben játszani fogsz, az ellenfelek típusait, a kezdő erőforrásokat, és még az időjárás hevességét is. És természetesen ne feledkezz meg a különböző borzalmakról sem.



Őrizd meg a lakosok épelméjét

A Gordban a túlélés kulcsa az egészséges lakosság. A telepeseid életének minden aspektusa - a betegségtől és az éhségtől kezdve a rokonaik haláláig - hatással lehet az egyes személyek Sanity, vagyis épelme szintjére. Tartsd szemmel ezt a szintet, mert ha egyszer eléri a kritikus pontot, akkor az az adott egyén idegösszeroppanást kaphat, vagy akár el is menekülhet az általad uralt településből.



Engedj szabadjára erőteljes varázslatokat

Kedveskedj az isteneknek imákkal, és ők cserébe megáldhatnak téged varázsképességekkel. A különböző varázsigék eltérnek egymástól – valamelyiket támadásra, valamelyiket pedig inkább védekezésre lehet felhasználni – de mind segíthet a csatákat a te javadra fordítani. Rejts el területeket ellenségeid elől, vedd át az irányítást veszélyes fenevadak felett, vagy zúdíts szentségtelen dühöt mindazokra, akik szembe mernek szállni veled.



Fedezd fel a világ titkait a The Chronicles segítségével

A The Chronicle által mélyebb betekintést nyerhetsz a Gord világába, amely ötvözi a valós szláv mitológiát és a dark fantasy elemeket. A The Chronicle kitépett lapjai megtalálhatóak szerte a játékban, így az elkötelezett játékosok még több összegyűjthető dolog nyomába eredhetnek. A lehető legtöbb lap összegyűjtése betekintést nyújt az istenek, az ősi frakciók és a misztikus Whisperers eredetébe is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Gord: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: