Betöltés...

Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 42.649 Ft



A JÁTÉKRÓL

Cal Kestis története folytatódik a Star Wars Jedi: Survivor című, külső nézetes, galaxisokon átívelő akció-kalandjátékban, amelyet a Respawn Entertainment a Lucasfilm Games-el együttműködve fejlesztett.



Történet

Ez a narratívára épülő, egyjátékos játék 5 évvel a Star Wars Jedi eseményei után veszi fel a fonalat, a Fallen Order után. Cal egyre kétségbeesettebb küzdelmét követheted végig, miközben a Star Wars Jedi Survivor című játékban az utolsó túlélő jedi lovagok egyikeként arra kényszerülsz, hogy helytállj a galaxis legsötétebb időszakában, de vajon meddig vagy hajlandó elmenni, hogy megvédd magad, a legénységed és a Jedi Order örökségét?



Cal utazásának folytatása

Cal már nem padawan, hanem a saját útját járja, és nagyhatalmú Jedi lovaggá nőtte ki magát. A Jedi Rend emlékeit és elvárásait magával cipelve az Empire elleni keresztes hadjárata egyre veszélyesebbé válik.



Lépj túl a kiképzéseden

A filmszerű harcrendszer további Force-képességekkel és új fénykardos harcstílusokkal tér vissza. Használd kreatívan mindezeket a képességeket és fegyvereket, hogy stratégiai módon szállj szembe az ellenség kiterjesztett seregével.



Fedezd fel a megszelídítetlen galaxist

Fedezz fel új bolygókat és ismerős határokat a Star Wars-galaxisban, amelyek mindegyike egyedi élővilággal, kihívásokkal és ellenségekkel rendelkezik. Sajátíts el új készségeket, felszereléseket és képességeket, amelyek növelik a felfedezés, a harc és a barangolás módját.





A Galactic Hero Cosmetic Pack kiegészítő tartalma:

- "Scoundrel" kozmetikum

- "Rugged" BD-1 kozmetikum

- "DL-44" Blaster fegyver





The New Hero Cosmetic Pack kiegészítő tartalma:

- "Rebel Hero" kozmetikum

- "BD-Astro" BD-1 kozmetikum

- "Rebel Hero" fénykard készlet

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: