Betöltés...

Zoo Tycoon - Ultimate Animal Collection (Digitális kulcs - Xbox One / Windows 10)

Ár: 15.903 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Zoo Tycoon könnyen indítható és könnyen játszható, intuitív vezérlést és szórakoztató oktatóprogramokat kínálva, amelyekkel minden korosztály jól szórakozhat. Játssz okosan, hiszen az állatok és a vendégek reagálnak a kreatív döntéseidre, és végső soron ez dönti el, hogy milyen esélyeid vannak arra, hogy Zoo Tycoon legyél.



Ez az állatkert minden korosztály állatbarátját elvarázsolja majd

A rendkívül népszerű Zoo Tycoon-sorozat felpörgeti az izgalmat, a kihívást és a szórakozást a legnagyobb állatkert építésében. Engedd szabadjára a fantáziádat a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection játékkal! Válassz közel 200 vizuálisan lenyűgöző állat és az eddigi legnagyobb, legrészletesebb környezetválaszték közül, majd építsd, irányítsd és tartsd fenn álmaid állatkertjét egyedül vagy akár négy játékossal. Ez az állatkerti szimuláció minden korosztály állatbarátját elvarázsolja.



A természet csodáinak megtapasztalása

Ismerkedj meg testközelből közel 200 vizuálisan lenyűgöző állattal 4K Ultra HD és HDR felbontásban, köztük számos új dél-afrikai és ausztráliai állattal, például kengurukkal és koalákkal. Teremtsd meg álmaid állatkertjét az eddigi legnagyobb és legrészletesebb környezetekkel, a Zoo Tycoon minden korosztályú rajongóinak szánt intuitív, mégis erőteljes irányítással.



Ez a te állatkerted

Tervezd meg és irányítsd az ideális állatkertedet a darabonkénti útépítéstől kezdve a ketrecek beállításának és díszítésének lehetőségéig. A választás a tiéd!



Támogatja az Xbox Play Anywhere-t

Folytasd ott, ahol abbahagytad egy másik Xbox One eszközön vagy Windows 10 PC-n, és hozd magaddal az összes mentésedet, játékkiegészítődet és eredményedet. Építsd meg és oszd meg állatkertedet akár 4 emberrel az Xbox Live-on.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Zoo Tycoon - Ultimate Animal Collection (Digitális kulcs - Xbox One / Windows 10)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: