Betöltés...

WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE COLLECTION (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.695 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

























A JÁTÉKRÓL



14 elemet tartalmaz:



Warhammer 40.000 Space Marine

Warhammer 40.000 Space Marine Alpha Legion Champion páncélkészlet

Warhammer 40.000 Space Marine Blood Angels Veteran Armor Set

Warhammer 40.000 Space Marine Space Marine Chaos Unleashed térképcsomag

Warhammer 40.000 Space Marine Death Guard Champion Chapter Pack DLC

Warhammer 40.000 Space Marine Dreadnought DLC

Warhammer 40.000 Space Marine Emperor's Elite Pack

Warhammer 40.000 Space Marine Goldem ereklye

Warhammer 40.000 Űrhajós Arany ereklye láncszó

Warhammer 40.000 Space Marine Iron Hands Chapter Pack DLC

Warhammer 40.000 Space Marine Legion of the Damned Armor Set

Warhammer 40.000 Space Marine Power Sword

Warhammer 40.000 Space Marine Salamanders veterán páncélkészlet

Warhammer 40.000 Space Marine Traitor Legions Pack



Lépjen be a könyörtelen űrhajó páncéljába, és használjon halálos és halálos fegyverek kombinációját az elsöprő idegen erők leverésére. Merüljön el egy intenzív és brutálisan erőszakos világban, amely a valaha teremtett leggazdagabb sci -fi fantázián alapul.

A Warhammer® 40 000® Space Marine® -ben Titus kapitány vagy, az Ultramarines fejezet űrhajósa és számtalan csatában tapasztalt veterán.

Millió fős ork horda támadta meg a birodalmi kovácsvilágot, az egyik bolygó méretű gyárat, ahol az emberiség véget nem érő harcáért harci gépeket hoznak létre. Ennek a bolygónak az elvesztése nem megoldás, de egy sötétebb és sokkal gonoszabb fenyegetés rejtőzik e világ árnyékában.

A császári felszabadító flotta útközben az ultramarinokat beküldik a kulcsfontosságú helyszínek tartására, amíg meg nem érkezik az erősítés. Titus kapitány és az ultramarin veteránok egy csoportja bátrabb és láncszavakkal veszi fel a harcot az emberiség ellenségeivel.

Jellemzők



Vihar a csatába - Lépjen rettenthetetlenül a harc szívébe, mint megállíthatatlan űrhajós. Soha ne bújj el, ne hódolj, csak tisztíts meg mindent, ami az utadba áll.

Engedje szabadjára a látható erőszakos halált- Egy új, innovatív harci rendszer segítségével váltson zökkenőmentesen a nagy kaliberű fegyverekről a pusztító közeli harcokra. Soha nem volt ennyire kielégítő az ellenség kiűzése.

Tapasztalja meg a Warhammer 40 000 sötét jövőjét- Ugorjon be a félelmetes tájak, a halálos ellenségek, a hatalmas csaták és a kíméletlen megsemmisülés gazdag univerzumába.

Vegye fel a csatát online - Alakítsa ki saját Space Marine osztagát vagy Chaos Space Marine warband -ját, és találkozzon 8–8 online mérkőzésen. Szerezzen tapasztalatokat, és oldjon fel új fegyvereket és páncélokat, hogy testre szabhassa a Devastator, Assault és Tactical Marine osztályokat.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE COLLECTION (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: