Betöltés...

Railroads & Catacombs (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.996 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ebben az izgalmas pakliépítős Roguelike játékban a semmiből hozod létre a kártyáidat, különböző fejlesztéseket adva hozzá. Építsd meg a vonatodat, fedezd fel ezt az őrült országot, és nézz szembe félelmetes bossokkal. Fedezd fel a végtelen szinergiákat. Milyen messzire fogsz eljutni?



Harc a csavaros szörnyekkel

Győződj meg róla, hogy készen állsz szembenézni ezekkel a baljós lényekkel. A bossok habozás nélkül véget vetnek szánalmas életeteknek.



Minden lépés számít

Helyezkedj el stratégiailag, vagy közel kerülsz, hogy végzetes csapást mérj az ellenfeleidre, vagy tartsd meg a távolságot, hogy pusztító varázslatokat használhass.



Szereld fel a vonatodat

A mozdony 12 különböző típusú vagonhoz kapcsolódik, ez az egyetlen menedék ebben az őrületes világban. Menekülj el ebből a baljós földből, keress egy biztonságos helyet.



A csapat összeállítása

Állítsd össze és felügyeld a csapatodat, válassz az 5 osztály közül, amelyek a harcban vagy az edzéssel kapcsolatos feladatokban jeleskednek. A hat harci stílusból kettőt párosítva több mint 120 kártyafejlesztés áll rendelkezésre. Találd meg a meta-kombinációkat, hogy vállalkozásod tovább tartson.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Railroads & Catacombs (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: