Betöltés...

Deep Rock Galactic (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Windows 10)

Ár: 11.154 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Deep Rock Galactic egy 1-4 fős kooperatív belső nézetes játék, melyben vagány űrbéli törpék, 100%-ban rombolható környezet, véletlenszerűen létrehozott barlangok és idegen szörnyek végtelen hada vár rád.



1-4 játékos co-op

Dolgozzatok együtt csapatként, hogy ássatok, felfedezzetek és harcoljatok egy hatalmas barlangrendszerben, amely tele van halálos ellenségek hordáival és értékes nyersanyagokkal. Számítanod kell a csapattársaidra, ha túl akarod élni a galaxis legellenségesebb barlangrendszereit!



4 egyedi játékosztály

Válaszd ki a megfelelő játékosztályt a feladathoz. Mészárolj át az ellenségen lövészként, járj előre és világítsd meg a barlangokat felderítőként, rágd át magad a szilárd sziklákon fúróként, vagy támogasd a csapatot védekező szerkezetekkel és lövegtornyokkal mérnökként.



Teljesen elpusztítható környezet

Pusztíts el mindent magad körül, hogy elérd a célodat. Nincs megszabott útvonal, így a küldetésedet a saját utadon teljesítheted. Fúrj egyenesen a célodig, vagy építs bonyolult ösvényhálózatot, hogy felfedezd a környezetedet, a döntés a tiéd. De járj el óvatosan, nem akarsz felkészületlenül belebotlani egy idegenrajba!



Véletlenszerűen létrehozott barlanghálózatok

Fedezd fel a véletlenszerűen létrehozott barlangrendszerek hálózatát, amely tele van ellenségekkel, akikkel megküzdhetsz, és kincsekkel, amiket begyűjthetsz. Mindig van valami új felfedeznivaló, és nincs két egyforma végigjátszás.



Csúcstechnológiás kütyük és fegyverek

A törpék tudják, mit kell magukkal vinniük a feladat elvégzéséhez. Ez a legerősebb fegyvereket és a legfejlettebb kütyüket jelenti - lángszórókat, gatling ágyúkat, hordozható platformkilövőket és még sok-sok mást.



Világítsd meg az utadat

A földalatti barlangok sötétek és tele vannak rémségekkel. Saját lámpákat kell hoznod, ha meg akarod világítani ezeket a koromsötét barlangokat

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Deep Rock Galactic (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Windows 10)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: