Betöltés...

Blood Bowl 3 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.665 Ft



A JÁTÉKRÓL







Tegye fel a kötőelemeket, csatolja be sisakját, állítsa be a vállpárnákat és a melllemezt ... és (diszkréten) tegyen egy éles tőrt az övébe.



A háború eltűnt az Óvilágban, amikor a lakók úgy döntöttek, hogy Nuffle isten szent sportját, a Vértestet játszva oldják meg nézeteltéréseiket. És mégsem kevésbé véres, mint a csatatérek, amelyeket felváltott. A gyilkosság, a megcsonkítás, a csalás, a korrupció, a varázslás és az isteni beavatkozás is egymás után következik a pályán, mindenki örömére!



Irgalmatlan, nem agyatlan - Vegyél egy csapat irányítását a rendelkezésre álló 12 verseny közül, mindegyik egyedi jellemzőkkel, és a játékosok gondos elhelyezésével állítsd le ellenfeleidet a továbbjutásban. Kerülje el vagy kíméletlenül szüntesse meg azt, aki az útjába kerül, és eléri a végzónát, hogy megszerezze a döntő touchdownt! Természetesen a legjobb stratégáknak előnnyel kell rendelkezniük, de ... ki tudja? A tomboló troll megeszi egy csapattársát, és megváltoztathatja a mérkőzés menetét.

Te vagy a főnök - Hozd létre a csapatodat, toborozd a játékosaidat, szabd testre megjelenésüket, emblémáikat és páncéljaikat, vegyél fel mazsoretteket és edzőket, majd vegyél részt az Óvilág legvadabb versenyein. De vigyázz: a sérülések mindennaposak, és több mint valószínű, hogy néhány játékost testzsákban viszik le a pályáról, ami véglegesen véget vet az egykor ígéretes karriernek ...


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Blood Bowl 3 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: