Betöltés...

Pro Simulator Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.914 Ft



A JÁTÉKRÓL



Ez a csomag a következőket tartalmazza:



Beach Resort Simulator



Ugorj egy elhagyatott partvidékre, és hozz létre egy teljesen kiegyensúlyozott egzotikus trópusi üdülőhelyet turisták millióival. A turistákat különféle szálláslehetőségek biztosítják az üdülőhely számára; az a feladata, hogy ott tartsa őket és megszerezze a megérdemelt pénzt azáltal, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt családoknak, fiatal kalandoroknak és gazdagoknak.



Helikopter 2015: Természeti katasztrófák



Legyen igazi hős! Ez a lélegzetelállító repülési szimulátor lehetővé teszi, hogy életmentő pilótává váljon. Közvetlenül a vészhelikopter pilótafülkéjébe kerül, és több mint 40 kihívást jelentő küldetést képes végrehajtani, amelyek egy új területen több célt is tartalmaznak. Ideje felszállni!



Bányaipar



Kösse meg a szállítási szerződéseket, figyelje meg a globális piacot, terjessze ki vállalatát több mint 50 járművel, géppel és épülettel, és nyerjen profitot az üzleti birodalom megalapításához.



Építőipari gépek szimulátor 2016



Ha szereted elpusztítani és felépíteni a dolgokat, ez neked való! Legyél egy építőipari vállalat főnöke és bontsd le a régi házakat, simítsd le a talajt, töltsd meg az alapokat betonnal és építs új építészetet. Üljön sokféle építőipari gép volánja mögé: nagy teljesítményű teherautók, éhes kotrók, hatalmas daruk és egyebek. Nyerjen szerződéseket és gyűjtsön pénzt cége bővítéséhez, gépeinek vásárlásához vagy frissítéséhez.



Teherautó-szerelő szimulátor 2015



Készülj fel a nagyokra! Ez a lenyűgöző szimulátor a tehergépjárművek szervizelésére szakosodott komoly autóműhely első ülésére kerül. Teherautónként több mint 100 interaktív alkatrésszel ez a rendkívül részletes cím nem a könnyűsúlyúaknak szól!



Farm Mechanic Simulator 2015



Legyen saját főnöke! Élvezze új karrierjét egy hiteles farmjavító szolgáltatással a Farm Mechanic Simulator 2015 segítségével. Ez a játék lenyűgöző betekintést nyújt a vidéki mechanikus létesítmény életébe. Készüljön fel a nagy kalandokra nagy gépekkel. Jobb, mint a valóság!



Farm Expert 2016



A Farm Expert 2016 vidékre viszi a játékost, és a hobbi gazdálkodóknak teljes irányítást biztosít otthonuk kényelmében. A gazdaság menedzsmentje, a szántók művelése, a növények ültetése, az állattenyésztés, valamint a saját termékek és új eszközök vásárlása és eladása csak néhány a játékelemek közül, amelyeket ez a korszerű farm-szimulátor kínál.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pro Simulator Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: