Betöltés...

Imagine Earth (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.909 Ft



A JÁTÉKRÓLJellemzők

Globális és valós idejű világélmény, ahelyett, hogy korlátozott négyzet térképeken játszana

Teljesen játszható és történet alapú kampány 9 bolygóval / küldetéssel

Versenyjáték mód, hogy akár hét másik AI frakció ellen játszhasson, egyedi napirenddel

Több mint 50 konstrukció, több mint 80 egyedi frissítéssel

Diplomácia és kereskedelem a helyi kolóniákkal és az űrkereskedőkkel

Toronyvédelem energiapajzsokkal és lézerekkel az űrhajósok, idegen betolakodók és sáskák ellen

Fejlett és fenntartható technológiák fejlesztési és kutatási rendszere

Részvénypiac a refinanszírozás és az ellenséges felvásárlás ellenében a városok és kolóniák között

Szabad játékmód egy eljárási bolygógenerátorral a végtelen világokhoz és kihívásokhoz

Versenymód a bolygónkénti 6 AI vállalat elleni mérkőzésekhez

Bolygószerkesztő az elmenthető és megosztható egyes bolygók terepformálásához, építéséhez és testreszabásához

A helyi szennyezés és a világszintű kibocsátások, valamint a sarki sapkák és a katasztrófák globális éghajlati szimulációja

Katasztrófák: kémiai kiömlések, olajszeletek, radioaktív szennyeződés, vad tüzek, tornádók, vulkánok, haldokló erdők és növekvő sivatagok, idegen és robot betolakodók stb.





Bolygó kolonizáció

Képzelje el, hogy a Föld egy valós idejű bolygószimuláció és stratégiai játék. Az űrkolónia menedzserének feladata a távoli bolygók felfedezése és betelepítése. Globális szinten virágzó és jövedelmező kolóniák felállítása, valamint az erőforrások és áruk kereskedelme az űrbe.





Nyereség vs. ökocid

Hatalmas konfliktus tapasztalható meg a csillagközi vállalatok profitszerzési céljai és az emberek életkörülményeinek megőrzése iránti igény között. A kipufogógáz-kibocsátás és a talajszennyezés befolyásolja a globális éghajlatot, mivel kolóniája növekszik. A növekvő hőmérséklet elolvad a sarki sapkákkal, és kolóniáit megsemmisíti az emelkedő tengerszint.





Bővítés és kutatás

Emelje fel a nagyvárosokat, és kielégítse erőforrás iránti igényét erőművek, gazdaságok és gyárak építésével. Ásítson ideonkristályokat, tompítsa a zavargásokat, kutatási technológiákat és konstrukciókat, és maximalizálja növekedését, miközben fenntartja az egészséges ökoszisztémát.





Szövetségesek, fenyegetések és ellenségek

Készüljön fel az olyan fenyegetések kezelésére, mint az aszteroida sztrájkok, csavargások, vadtüzek, vulkánok és az emelkedő tengerszint. Védje az űrhajókat és az idegen befektetőket. Beilleszkedni és kereskedelmet folytatni őslakosokkal, kereskedőkkel és ellenséges kolóniákkal.





Kapitalista űrkorszak

2048-ban hatalmas vállalatok megosztották a Földet egymás között, és nagymértékben kiaknálták a Föld természeti erőforrásait. Az ideonkristályok felfedezése lehetővé teszi az űrutazást, míg technológiai és ideológiai szempontból szinte minden változatlan marad. A piac törvényei terjednek az univerzumban.





Verseny és gazdasági háború.

Minden felfedezett bolygón verseny alakul ki a gazdasági dominancia miatt. A kolónia lehető leggyorsabb bővítéséhez és ellenfeleinek legyőzéséhez kihasználja a szabadon rendelkezésre álló fosszilis erőforrásokat és ásványi anyagokat. További pénzt biztosít a kolónia részvényeinek eladása. Vegye át az ellenkező társaságokat azáltal, hogy felvásárolja részvényeit.





Kereskedelmi erőforrások és technológiák

A kereskedők és a technológiai kereskedők megszervezik a bolygóközi kereskedelmet, és örömmel vásárolnak minden ásványi anyagot és forrást, amelyet a területéből nyernek ki, miközben drága technológiákat értékesítenek. Ugyanez vonatkozik az együttműködő kolóniákra és az idegen törzsekre, amelyek néhány bolygón élnek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Imagine Earth (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: