Betöltés...

Dreadhunter (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.384 Ft



A JÁTÉKRÓL

Végezz halálos szörnyek hordáival, és győzz le elvetemült bossokat ebben az intenzív, gyors tempójú lövöldözős RPG-ben, amelyben minden tárgy „legendás”, a pályák folyamatosan változnak, a harcok pedig adrenalintól fűtöttek.



Válj egy rettenthetetlen szörnyvadásszá

Vesd bele magad az akcióba egy élvonalbeli mech-ruhába bújva. Lőj, kaszabolj és rohanj, hogy te legyél az űr legrettenthetetlenebb sci-fi szörnyvadásza. Győzd le a visító szörnyek rajait, végezz a fenyegető borzalmakkal, hogy aztán rájöjj, az univerzum legnagyobb rémségeinek nincsenek karmai, sem rakétavetői…



Élvezetes harcok

Élvezd a vagány harci élményt, amelyben egymást váltják a közelharci- és a távolsági harcok. Mindig maradj mozgásban, mivel a szörnyek gyorsak és halálosak.



Boss harcok

Győzd le a minden pályán lévő bossokat, hogy begyűjtsd a fejükre kitűzött vérdíjakat, és nézz szembe a minden történeti fejezet végén rád váró erős, végső bossokkal.



Végtelen újrajátszhatósági lehetőség

A játék végtelen újrajátszhatósági faktorral rendelkezik, mivel a kampány során minden terület egyedileg generálódik le, amikor belépsz azokba, valamint a nehézségi szintekkel pedig a képességeidhez állíthatod a kihívás nehézségét.



Az összes tárgy „legendás”

Szerezz olyan lootokat, amelyek megváltoztatják a játékodat. Minden talált tárgy egyedi és hasznos fejlesztéseket kínál a ruhád, a fegyvereid vagy a képességeid számára. Találj érdekes kombinációkat, amelyek passzolnak a saját játékstílusodhoz.



Különleges fegyverek és képességek

Kóstolj bele a már különleges képességeknek érződő fegyverek pusztító erejébe. Fejleszd őket páncéldarabok használatával, és adj hozzá a saját érdekes változataikkal és képességfáikkal rendelkező fejleszthető képességeket, hogy megállíthatatlanná válj!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dreadhunter (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: