Betöltés...

Kerbal Space Program 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.713 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Az eredeti Kerbal Space Program minden idők egyik legkedveltebb játéka, és évekkel a megjelenése után nagyobb, mint valaha. Folytatását, a Kerbal Space Program 2 -t az alapoktól kezdve teljesen újratervezték, hogy megfeleljen a modern és a következő generációs űrkutatás igényeinek, miközben megőrizte az első játék monumentális alapjait. Építsen űrprogramot, építsen nagy teljesítményű űrhajót, és navigáljon kiterjedt égitesteken, miközben kozmikus titkokat fedez fel.



Főbb funkciók a korai hozzáférés során



Következő generációs technológia

A játék frissítésével a játékosok a következő generációs eszközök és technológiák teljesen új készletéhez férhetnek hozzá, beleértve az új motorokat, alkatrészeket, üzemanyagot és még sok mást. Ez az új technológia nemcsak új fejtörőket hoz létre a játékosok számára, hanem új űrkutatási bravúrokat is lehetővé tesz az eredeti Kerbolar rendszeren belül és azon túl.

Kolóniák

A Kerbal Space Program 2 újdonságai a kolóniák. A kolóniák nemcsak saját fizikai kihívásaikat jelentik, hanem erőforrás-gyűjtést is igényelnek szerkezetek, űrállomások, lakóhelyek és egyedi üzemanyagtípusok építéséhez. Végül ezek a kolóniák kellően fejlettek a járműépítéshez, elősegítve a mélyűrkutatást és azon túl.



Csillagközi utazás

A következő generációs technológia, a kolóniák és a szisztematikus erőforrás-gyűjtés a felfedezés egy teljesen új szintjéhez vezet: a csillagközi utazáshoz. A Kerbal Space Program 2-ben a csillagközi technológiák egy sor új csillagrendszer és égitest felé nyitják meg az utat, amelyek mindegyike új kihívásokat rejt magában, és titkos kincseket rejteget. Köztük: Charr, a vas hőfújt világa; Ovin, egy gyűrűs szuper-Föld könyörtelen gravitációval; Rask és Rusk, a haláltáncba zárt bináris pár; és még sok más a felfedezés jutalma.

Többjátékos/Moding

A Kerbal Space Program 2 alapjait megalapozó technológiai fejlesztések az eredeti játék kedvelt moddolási képességeire építenek majd, valamint megvalósítják a régóta kért többjátékos kiegészítést. Hamarosan a játékosok megoszthatják egymással a mélyűrkutatás kihívásait. Ezekről a funkciókról egy későbbi időpontban fogunk további részleteket közölni.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kerbal Space Program 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: