Betöltés...

The Dark Pictures Anthology: Little Hope (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.447 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az elhagyatott Little Hope városában csapdába esett és elszigetelődött 4 főiskolai hallgatónak és professzoruknak menekülniük kell a rémálomszerű jelenések elől, amelyek könyörtelenül üldözik őket az áthatolhatatlan ködön keresztül.



The Dark Pictures Anthology

A The Dark Pictures Anthology minden új játéka egy új filmes horrorélményt nyújt, amely egy- és többjátékos módban is játszható, beleértve a Shared Story-t, amely egy barátjával online játszható, valamint a Movie Night módot, ahol akár 5 játékos is játszhat együtt offline és pass-the-pad módban.



Isten hozott Little Hope-ban

Légy tanúja a múlt rémisztő látomásainak, melyeket a XVII. századi andoveri boszorkányperek eseményei kísértik.



Történet

4 főiskolai hallgató és professzoruk Little Hope elhagyatott városában rekednek. Az áthatolhatatlan köd csapdájába esve kétségbeesetten próbálnak menekülni, miközben rémisztő látomásoknak lesznek tanúi a múltból. Ki kell deríteniük, hogy mi motiválja ezeket a jelenéseket, mielőtt a gonosz erők a pokolba rántanák mindegyikük lelkét.



Ne játssz egyedül

Játssz online egy barátoddal vagy akár 5 barátoddal offline, oszd meg a történetet és működj együtt bölcsen, hogy megmentsd a szereplőidet.



The Curator's Cut

A The Curator's Cut új, a többi karakter szemszögéből játszható jeleneteket tartalmaz, vadonatúj választási lehetőségekkel és döntésekkel. A Curator's cut csak akkor érhető el, ha befejezted a fő történetet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Dark Pictures Anthology: Little Hope (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: