Betöltés...

Pathogenesis: Overcome (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.418 Ft



A JÁTÉKRÓL

Hardcore történetközpontú akció-RPG azokról, akik túlélték a globális világjárványt az oroszországi Leningrád területén. Egy történet arról, hogy megtaláld a helyed egy elpusztult világban, ahol a legnagyobb veszélyt nem a fertőzöttek jelentik.



Történet a helyed megtalálásáról

A 2030-ban nem is olyan véletlen keletkezett világjárvány, amely az embereket őskori énjükbe változtatta, a modern civilizáció bukásának okává vált. Sokan túlélték, de vajon minden túlélő megmaradt embernek? Ez a történet azokról szól, akik túlélték a világméretű világjárványt az oroszországi Leningrád területén. Egy történet arról, hogyan találjuk meg a helyünket egy elpusztult világban, ahol a legnagyobb veszélyt nem a fertőzöttek jelentik.



A legfontosabb dolog a taktika

A tervezés és a taktika fontosabb, mint a reflexek. Nem minden oldható meg futással és lövöldözéssel. A lőszer ritka, sokat nyom, és hajlamos kifogyni. A fegyverek elhasználódhatnak, vagy teljesen elromolhatnak. Kétszer is meg kell gondolnod, mielőtt konfliktusba keveredsz.



Használj fedezéket

A fedezék használata drasztikusan javítja a túlélési esélyeidet. Egy kézifegyverből akár egyetlen golyó is elég ahhoz, hogy halálos sebet kapj. A fegyverrel való rohanás korai halálhoz vezethet.



Gondold át, hogy milyen utat szeretnél bejárni

A dinamikus kamera és a nem közvetlen irányítás, növeli a környezeted felmérésének képességét, és növeli a manőverezőképességet anélkül, hogy elveszítenéd az irányítást a karaktered felett. Gondold végig, milyen úton szeretnél haladni, majd koncentrálj a környezetedre.



Célzás módok

A nem célzott lövöldözés és a speciális célzási mód, lehetőséget ad arra, hogy az ellenséged meghatározott területein okozz kárt. Csak hagyd, hogy a balekok kitegyék a könyöküket vagy a térdüket... Vagy egyszerűen átlőheted a felületeket páncéltörő lövedékekkel.



Jellemzők:

- Valósághű lőfegyverek és lőszerek széles arzenálja, megfelelő tulajdonságokkal és fizikailag helyes ballisztikával. Katonai, polgári, sportfegyverek - orosz és külföldi fegyvergyártóktól. Szinte minden, ami a való életben is megtalálható.

- Modifikációk és taktikai felszerelések növelik a lőfegyverek könnyű használhatóságát, de nem viszik túlzásba. Minden elem növeli a tömeget, az amúgy is nehéz arzenálhoz.

- Rideg fegyverek és közelharc. Arra az esetre, ha elfogyna a lőszer.

- Sebek, vérzés, betegség, éhség, szomjúság, alváshiány, fáradtság... Egy kis időt kell majd arra fordítanod, hogy az alapvető szükségleteket biztosítsd magadnak, hogy túlélj ebben a zord világban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pathogenesis: Overcome (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: