Betöltés...

Spec Ops: The Line (EU/US) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.777 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ















A JÁTÉKRÓL

A Spec Ops: The Line a 2K Games új, eredeti címe, amely provokatív és lebilincselő Third-Person modern katonai lövöldözős játékmenetet kínál, amely a játékosok erkölcsét próbára teszi azzal, hogy kimondhatatlan helyzetek közepébe helyezi őket, ahol elképzelhetetlen, emberi életeket befolyásoló döntéseket kell hozni. A romos Dubajban játszódó, taktikus osztagalapú Delta Force játékmenet egy vízszintesen és függőlegesen orientált világban, pusztító homokviharok, amelyeket a harcban lehet használni, többféle többjátékos mód és pálya, valamint két frakciót felvonultató mély támogatás.



Történet

Hat hónap telt el azóta, hogy Dubai-t egy kataklizmikus homokvihar eltörölte a térképről. Ezrek vesztették életüket, köztük a város evakuálására küldött amerikai katonák is. Ma a város a homok alá temetve fekszik, a világ legpazarabb romja. Most egy titokzatos rádiójelet vesznek Dubajból, és egy Delta felderítő csapatot küldenek, hogy beszivárogjon a városba. A küldetésük egyszerű: Keressék meg a túlélőket, és rádión kérjenek evakuálást. Amit találnak, az egy háború sújtotta város. Ahhoz, hogy megmentsék Dubajt, meg kell találniuk azt az embert, aki az őrület középpontjában áll - John Konrad ezredest.



Játékmenet

A Spec Ops: The Line egy akciódús külső nézetes lövölde, amely szívdobogtató, fizikailag közelharcot biztosít a csapat alapú játékmechanizmuson keresztül. A játékosok egy három karakterből álló csapatot vezetnek, Martin Walker századost, Lieutenant Adams és Sergeant Lugo-t. Mindegyik karakter sajátos személyiséggel és speciális képességekkel rendelkezik, és az érett történet, amelyben szerepet játszanak, a háború sötét oldalát tárja fel realisztikus módon, amelyben nincsenek jó kimenetek, csak nehéz döntések. A küldetések teljesítésével egyre fejlettebb fegyverek és felszerelések válnak elérhetővé. Emellett Dubai sivatagi környezete egyedülálló módon kerül be a játékba, lenyűgöző látványvilággal és dinamikus homokviharokkal, amelyek aktívan befolyásolják a pályák kialakítását, és amelyek segítik vagy akadályozzák a haladást. A dubaji magas épületek függőleges belső tere taktikai előnyöket és kockázatokat is kínál, amelyeket a játékosok kihasználhatnak. A többjátékos kampányok új játékmódokat és szokatlan helyzeteket és környezeteket hoznak, hogy bővítsék az egyjátékos élményt.



Jellemzők:

- A katonai lövöldözős játékélmény új ábrázolása csavaros narratív bizonytalanságokkal.

- Az akciódús külső nézetes játékmenet közvetlen és személyes betekintést nyújt a harcban rejlő brutalitásba és érzelmekbe.

- Parancsold a Delta-Force katonáinak intelligens és erős osztagát egy veszélyes és kiszámíthatatlan harci zónában.

- Lépd át a "The Line"-t egy érett történetben, amely a háború sötét oldalát tárja fel, ahol nincsenek fényes kimenetek, csak rossz vagy rosszabb döntések.

- Az egyedülálló dubaji környezet megmozgatja a képzeletet, és a játékosokat egy életnagyságnál nagyobb játéktérre szállítja a vertikális játékmenethez és a lenyűgöző látványvilághoz.

- A homokkal teli Dubai új játékélményeket nyújt, többek között homoklavinákat és erőteljes, zavarba ejtő homokviharos harcot.

- Testreszabható, Class-Based, lángoló többjátékos mód.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spec Ops: The Line (EU/US) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: