Betöltés...

SpaceBourne 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.467 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



A SpaceBourne 2 egy RPG-alapú, nyílt univerzumú, egyjátékos űrlövöldözős játék egy további harmadik személyű lövöldözős játékkal, amely több tucat funkcióval, például szerepjátékkal, bányászattal, kereskedéssel, kalózkodással, kézműveskedéssel és mélyreható felfedezéssel rendelkezik. A fő történet ott folytatódik, ahol Spacbourne-ban abbahagyta, de most a fő cél egy új birodalom felépítése a galaxisban. De az, hogy hogyan csinálod, teljesen rajtad múlik.





A SpaceBourne 2 napelemrendszerek tízezreit kínálja Önnek. Minden naprendszernek más a felépítése, más-más bolygók vannak, amelyeken le kell szállni, és különböző területeket kell felfedezni. A naprendszerektől a bolygókig minden helyszín eljárási úton jön létre. Ez minden rendszert egyedivé tesz, és rengeteg felfedezendő pontot tartalmaz.



A SpaceBourne 2 hatalmas bolygófelületeket kínál. Minden bolygónak megvan a maga szerkezete, éghajlata, biomasszája és gravitációja, városokkal, falvakkal, barlangokkal, előőrsekkel és titkokkal, amelyekkel kapcsolatba kell lépni. A galaxisnak pedig több tízezer különböző bolygója van, amelyeken leszállhat és felfedezheti.



Minden forgatókönyvnek szüksége van egy hősre.

A SpaceBourne-ben kettő van belőlük; A pilótád és a hajód

Az új karakter-testreszabási rendszerrel és az Unreal Engine valósághű renderelő funkciójával élethű karaktereket készíthetsz, és kalandra indulhatsz hajóiddal, amelyeket saját preferenciáid szerint módosítottál.



A SpaceBourne 2 mély diplomáciai rendszert kínál. Az új rendszerben minden egyes frakcióhoz hűséges Starlord-ok és Starlordokhoz kapcsolódó házak vannak. Minden háznak külön jellemzői, állomásai, bolygói, városai és flottái vannak.



A diplomáciát már nemcsak a frakciókkal, hanem a Starlord-okkal és a házakkal is lehet folytatni.



A csillagurak kapcsolatai a galaxisban megváltoztathatják a játék minden diplomáciai dinamikáját. Ez arra készteti, hogy alaposan gondolkodjon, mielőtt cselekszik.



"Bármely galaxis túl nagy ahhoz, hogy egy ember uralkodjon."



A SpaceBourne 2-ben nem vagy saját magad az utazás során. Vannak társaid, akik képesek harcolni és vezetni.

a rétegek a csapattagokat képességeiknek megfelelően különböző szerepkörökhöz rendelhetik a fedélzeten.



Ugyanakkor a játékosok elvihetnek 2 tagot a csapatból, hogy harcoljanak velünk harmadik személyű lövöldözős küldetésekben.



Azt is tervezzük, hogy a csapat minden tagjához egyéni feladatokat rendeljünk hozzá. Más szóval, a játékos képes lesz létrehozni egy csapatot, és küldetésbe küldeni őket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SpaceBourne 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: