Betöltés...

Imperator: Rome (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.695 Ft



A JÁTÉKRÓL



Hellenisztikus világízcsomag



Sándor birodalma külön királyságokra szakad, amikor a volt tábornokok és funkcionáriusok összevisszantják a palástját. Egyiptomban a híres Ptolemaiosz tartja a nagy hódító testét és a Nílus gazdagságát. Seleucus megszilárdította hatalmát Perzsiában, míg Antigonus bázist épített Anatóliában. A kegyetlen Lysimachos uralja Thrákiát, Macedónia, a birodalom szíve, a bitorló Cassanderre esett.

Ez a csomag új színt ad a Diadochi háborúinak, beleértve az új egységmodelleket és a játék ízét.



- 4 új hadsereg-modell: egyedi hadsereg-tervek Macedóniához, Frígiához, a Szeleukidákhoz és Trákiához.

- 4 új hajómodell: Egyedi hadihajó-tervek Egyiptom, Macedónia, Frígia és a Szeleukidák számára, beleértve a híres hellenisztikus szuperhajók ábrázolását.

- Különleges térképi emlékművek: Sándor mauzóleuma, Rodosz Akropolisz, Pergamon Akropolisz, Ay Khanum palotája, az alexandriai könyvtár és az macedóniai Argead palota,

- Hat hellenisztikus ízesemény: Sándor örökségéről, Sándor háborúinak veteránjairól, a hellenisztikus kultúra terjedéséről, a városi sporteseményekről és a kereskedelemről.

- Sándor teste eseménylánc: Próbáljon ellopni Nagy Sándor maradványait, és állítson emlékművet az emlékére.

- Új esemény művészete: dedikálja az új művészetet a benne szereplő egyedi események számára.

- Új zene: Speciálisan kifejezetten a hellenisztikus játékosok számára komponált zene.

Az Imperator: Róma egy nagyszerű stratégiai játék, amely az Sándor keleti utódbirodalmaitól a nagy Római Birodalom megalapításáig terjed. A játékot a Paradox Development Studio fejlesztette ki, és a Paradox Interactive adta ki.



Sok nagyszerű ember, mint Caesar, Alexander és Hannibal, vezetői képességeinek köszönhetően sok szempontból alakította a kontinens sorsát. Az ősi mediterrán térség nagyszámú befolyásos embert fogadott ravasz tábornokoktól, istenekre vágyó uralkodóktól és hatalmas királyoktól. Imperator: Róma lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassa a történelem menetét, amikor nemzetét veszi, és viszályokba és konfliktusokba sodorja mindazokkal szemben, akik elleneznek.



Lépj be egy olyan világba, amely tele van olyan karakterekkel, amelyek sok vonással és készséggel rendelkeznek, amelyek az idő múlásával változnak. Ezek a szereplők egy egész nemzetet vezethetnek, csatákba vezethetik flottáit és seregeit, és bizonyos tartományok felett uralkodhatnak. Sokféle ember él ezeken a földeken, törzsemberektől, szabademberektől, polgároktól és rabszolgáktól kezdve. Mindegyiküknek megvan a saját vallása és kultúrája, és az a feladata, hogy boldog és elégedett legyen, hogy hatékony katonák, munkások és így tovább.



Készítsen taktikai csataterveket annak érdekében, hogy ellenfelét el tudja érni, és használja az opciókat az ellenzék leverésére, mivel minden kultúrának megvan a maga módja a háború folytatásában. Sokféle bónusz, képesség és egység áll az Ön rendelkezésére. Különböző kormányzati típusok vannak jelen a különböző kultúrákban. vagyis lesz egy monarchiában bíróság, egy szenátus egy köztársaságban, és klánok, amelyekre törzsi rendszerben válaszolhat.



A kormányzók és a tábornokok fordulhatnak önhöz, sőt elvehetik a sereget is, miközben a barbárok fenyegetése mindig fennáll, amikor megrabolják vagy követelik földjét. Használja ki az árukat, mivel azok olyan bónuszokat nyújtanak, amelyeket felhalmozhat vagy kereskedhet a gazdagság megszerzése érdekében. Bővítse királyságát utak építésével, beruházásokkal az épületekbe és a védelem létrehozásával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Imperator: Rome (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: