Betöltés...

Sifu (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.686 Ft



A JÁTÉKRÓL A Sifu egy realisztikus, külső nézetes verekedős játék, feszes kung-fu harci mechanikával és filmszerű harcművészeti akcióval, amely során a bosszú útját járod be.



Elég egy élet a kung-fu ismeretéhez?

Akár férfi, akár női karakterként játszol, a Sifu játékban ezen a kérdésen fogsz töprengeni a bosszúállásod útja során, miközben a családod bérgyilkosaira vadászol. Egy mindenki ellen, nincsenek szövetségeseid, viszont számtalan ellenséged van, és egy titokzatos amulett mindig visszahoz az életbe, amikor meghalsz. Mégis, vigyázz! A titkos fegyverednek komoly ára van: az öregedés és annak következményei.



A tűz általi tanulás

Az ellenségeid nem várnak a sorukra, és nem közlik a szándékaikat. Térj ki, háríts, sújts le, használj kombókat és légy olyan, mint a víz, amely magával ragadó környezeteken keresztül utat tör magának. Tanuld meg, hogyan sajátítsd el a művészetedet, akár egy éjszakai klub alvilágában harcolva, akár egy kifinomult galérián átverekedve magad, vagy függőlegesen navigálva egy tornyosuló irodaházon keresztül.



Az alkalmazkodás túlélés

A túlélésed kulcsa a megfontolt, gondos helyváltoztatás és a környezet okos kihasználása. Használj mindent, ami rendelkezésedre áll: dobható tárgyakat, rögtönzött fegyvereket, ablakokat és párkányokat. Az esélyek ellened szólnak, és itt nem lesz kegyelem.



A gyakorlásnak sosincs vége

A Kung Fu a test és az elme útja, amelyet gyakorlás által lehet elsajátítani. Tanulj a hibáidból, oldj fel egyedi képességeket, és találd meg az erőt magadban, hogy elsajátítsd a Pak-Mei Kung Fu pusztító technikáit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sifu (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: