Betöltés...

SimBin Megabundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.119 Ft





A JÁTÉKRÓL



11 elemet tartalmaz: GT Legends, GTR - FIA GT Racing Game, GTR 2 FIA GT Racing Game, GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07, RACE - The WTCC Game, RACE 07, RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway (ingyenes DLC) , RACE Injection, RACE On, RACE: Caterham Expansion, STCC - The Game 1 - Bővítő csomag a RACE 07 -hez

A SimBin Studios 10 legmelegebb versenyjátékát egyesítették a „Mega Bundle” -ben. Ez az első alkalom, hogy az alábbi címek mindegyike egy dobozban jelent meg!

Jellemzők

GT Legends

Az autósport aranykora visszatért. Tapasztalja meg a világ egyik legizgalmasabb versenysorozatát a GT LEGENDS -ben, beleértve a 60 -as és 70 -es évek legendás túraautóit. Gyűjtsön össze több mint 90 eredeti FIA GTC-TC csapat járművet, és mutassa be vezetési tudását valódi európai versenypályákon.

GTR - FIA GT versenyjáték

Tapasztalja meg az FIA GT-bajnokság 2003-as szezonját saját kezűleg számítógépén, miközben több mint 50 ellenféllel próbálja ki tudását az FIA GT által meglátogatott legendás versenypályákon.

A versenyzés szakemberei által kifejlesztett GTR igazi mérföldkő a versenyjátékok terén.

GTR 2 FIA GT Racing játék

A játék, amely forradalmasította a Racing műfaját.

A GTR nemzetközi díjnyertes versenyszimuláció utódja pontosan képviseli a Motorsport verseny kihívásait. A grafikus technológiának és a továbbfejlesztett vezetési modellnek köszönhetően ezeknek a nagy teljesítményű autóknak és gyönyörű pályáknak a részletes, fotorealisztikus ábrázolása és a továbbfejlesztett vezetési modell több mint száz HP-vadállat egyikében növeli adrenalinját.

GTR Evolution bővítőcsomag a RACE 07 -hez

49 egyedi autó 12 osztályban - több mint 500 kombináció.

A legszebb GT -k. Az amúgy is látványos World Touring Cars extrém változatai. Exkluzív közúti autók rangos márkáktól.

Ezt és még sok mást megtalál a GTR Evolution -ban, beleértve a legendás Nürburgring Nordschleife -t, a legendás, 22,8 km hosszú versenypályát Németországban.

Ez egy versenyzői mennyország… és a virtuális verseny valódi fejlődése.

A GTR Evolution a SimBin Studios játéka, a díjnyertes RACE 07 kiadás alapján. A játék a RACE 07 -ig bővíthető csomagban érhető el.

RACE - A WTCC játék

A hivatalos WTCC játék | A RACE az első olyan játék, amely az izgalmas WTCC bajnokság kemény ütésű, intenzív fellépésére összpontosít, amely világszerte robbanásszerű népszerűségnek örvend. A WTCC alapján, amely a Forma -1 és a WRC mellett csak három hivatalos FIA -világbajnokság egyike, a RACE tartalmazza a 2006 -os teljes WTCC bajnoki szezont, az összes autót, pilótát és helyszínt, beleértve számos hivatalos pályát és a versenyjáték műfajában vadonatúj autókat .

RACE 07

A SimBin Studios kibővíti a RACE 07 versenyautót az Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway ingyenes kiegészítővel. Ingyenes a RACE 07 tulajdonosai számára, ez a kiegészítő vadonatúj szigetpályát és három autós világbajnok Andy Priaulx új autóit tartalmazza a BMW 320si WTCC-jében és Fabrizio Giovanardi a Vauxhall Vectra VXR-ben.

RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway

A kék ég és a fehér strandok keretbe foglalják a misztikus Andy Priaulx Crowne Plaza versenypályát, amely egyedülálló kihívás még egy világbajnok számára is. A legjobbak kihívására tervezett szigetpálya pálmafák és luxusszállodák mellett szövi útját. Uralhatod?

RACE injekció

A RACE Injection a RACE 07 játéksorozatának utolsó fejezete, amely a díjnyertes sorozatot fejezi be.

A RACE Injection 23 új egyedi autómodellt tartalmaz, és 9 új pályával büszkélkedhet a világ minden tájáról. A RACE Injection öt legkülönbözőbb osztályban gyűjti össze a legkeresettebb tartalmakat: Formula RaceRoom osztály, GT Power osztály, Retro - történelmi osztály, valamint a hivatalos STCC és WTCC 2010 osztályok.

RACE: Caterham Expansion

A Caterham Cars Ltd 50. évfordulóját ünneplő RACE rajongók ezzel a klasszikus sportkocsik kivételes sorozatával bővíthetik a WTCC élményét. A RACE: A CATERHAM összesen 60 egyedi új autót/autóbőrt mutat be a Caterham sportkocsi -sorozat legizgalmasabb modelljei alapján, beleértve a Caterham CSR 200, CSR 260 és a CSR 320 Concept koncepcióváltozatot, amelyek fárasztó 320 lóerővel rendelkeznek. .

STCC - A játék 1 - Bővítő csomag a RACE 07 -hez

STCC A játék az „STCC - Swedish Touring Car Championship” hivatalos játéka, amely Skandinávia legnagyobb és legrangosabb motorsport -bajnoksága.

A játék tartalmazza a 2008 -as szezon összes autóját és pályáját; hét svéd és norvég pálya, például a Mantorp Park, a Knutstorp Ring, a Våler Track és a világ exkluzív városi versenypályája, a göteborgi Eco Drive Arena, valamint az olyan autók, mint az Audi A4, a Volvo C30 és a BMW 320si.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SimBin Megabundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: