Betöltés...

The Sims 4 - Get Famous (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.410 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Get Famous kiegészítővel a határ a csillagos ég. Alakítsd ki a hírneved, miközben színészi karriert építesz, A-listássá válsz, és irányítod Sim-jeidet a hírnév kiszámíthatatlan útján. A stúdióteleptől a VIP-partikig te választod ki, hogyan szereznek Sim-jeid világhírnevet. Testre szabhatod és megmutathatod a hírességek stílusát, valamint díszítheted Simed luxus házát a hegyekben olyan túlzó kiegészítőkkel, mint például egy tömör arany WC-vel. Készülj fel, hogy ragyogj a reflektorfényben, és éld a legjobb celebéletedet.



Szerezd meg a hírnevedet

Most a Sim-jeid kiélhetik legvadabb álmaikat a hírnévről és a vagyonról! Emelkedj sztárrá jelenlegi karriereddel, vagy katapultálj a hírnév felé egy új foglalkozással. Élvezd a rivaldafényt feltörekvő színészként, vagy közvetítsd minden pillanatodat élőben, mint egy influenszer. De ne feledd: minél híresebbé válnak a Sim-jeid, annál több figyelmet, kedvezményt és sztárrajongót vonzanak majd. A gazdaggá és híressé válás kiszámíthatatlan lehet, de ha egyszer már a VIP életstílusodat éled, soha többé nem nézel vissza.



Játszd el a szerepet

Légy a saját múzsád, és irányítsd Sim-edet egy ragyogó színészi karrier felé. Szerezd meg a nagy áttörést reklámfilmes fellépésekkel, vagy szerezz szerepet egy tévésorozatban. Ha Sim-jeid extra erőfeszítést tesznek a szövegek betanulásáért és az egyedi jelmezek viseléséért, a kemény munka akár a következő nagy kasszasiker főszerepéhez is vezethet.



Futtasd ezt a várost

Csatlakozz Del Sol Valley csillogásához és fényéhez, egy új világhoz, ahol Sim-jeid felfedezik a hírnevet. Szerezz egy kezdő házat a Mirage Park-ban, vagy dolgozd fel magad egy házig a The Pinnacles-ben. Szerezz egy legendás gyémántot a Starlight Boulevard-on a Sim-ed nevével, és pillanatok alatt te leszel a város szenzációja.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Get Famous (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: