Betöltés...

Football Manager 2016 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 48.205 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Football Manager a rendelkezésre álló legreálisabb, legmélyebb és legmerészebb futballmenedzsment szimuláció - ez a legközelebb a munka valódi elvégzéséhez. A világ több mint 50 országából érkező csapatok irányítását átvéve eldönti, ki játszik és ki ül a kispadon, foglalkozik a médiával és megoldja a játékosok problémáit. Teljesen irányíthatja a taktikát, a csapatbeszélgetéseket, a cseréket és a pálya melletti utasításokat, miközben élőben követi a mérkőzést az elismert 3D-s motorral.



Új játékmódok



Klub létrehozása

Adja hozzá saját klubját a játékhoz a „Create-A-Club” opcióval. Nevezze el klubját, válassza ki a színeit, és szerkeszthesse a csapatát a legszívesebben - akár önmagát és barátját is felveheti.



Fantasy Draft

Hozza létre álmai csapatát, és vegye fel társait „Fantasy Draft” módban. Meghatározott költségvetésből kiindulva minden menedzser a semmiből felépít egy csapatot, versengve más menedzserekkel, hogy szerződjön a legjobb tehetségekkel, mielőtt fej-fej mellett haladna egy miniligában.



Kezelő a Touchline-on A

saját testreszabható karakterével közelebb kerülhet a cselekvéshez, mint valaha, saját kezűleg elárasztva az utasításokat és csatlakozva az ünnepléshez a Touchline segítségével.



Továbbfejlesztett mérkőzésnapi élmény

Több mint 2000 új animáció, sok más grafikai fejlesztéssel és továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával együtt teszi a Football Manager 2016 meccsnézetet a valaha volt legjobbá.



Több mérkőzés kiemelt eseményei

A kiemelt csomag elérhető, hogy könnyedén megnézhesse saját versenyének egyéb mérkőzéseit (vagy másokat), hogy naprakész legyen minden körülöttünk zajló eseményről.



A Prozone mérkőzéselemzés A

Sports Interactive és a vezető sportstatisztikai szolgáltató, a Prozone közötti partnerség a játékon belüli mérkőzéselemző eszköz széles körű átalakítását tette lehetővé, rengeteg hasznos funkcióval kiegészítve, ugyanakkor sokkal hangsúlyosabbá és könnyebben használhatóvá téve.



A Piece Creator beállítása

A Football Manager 2016 erőteljes, mégis könnyen használható készítő készítője lehetővé teszi a vezetők számára, hogy több készletből álló rutint állítsanak be, amelyek több taktikában is felhasználhatók; különféle díszdarabokkal minden egyes darabkészítő számára, új övezeti jelölési lehetőségekkel és még sok minden mással.



Reálisabb sérülések A

Sports Interactive számos gyógytornász, orvos és kapcsolódó szervezet mellett dolgozott annak biztosításában, hogy a Football Manager 2016-ban a korábbiaknál reálisabb a sérülések ábrázolása és kezelése. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebb sérülést szenvednek el, hanem azt, hogy a bekövetkező sérüléseket reálisabban kezelik és fejlesztik. A sérüléseket most a mérkőzések során határozzák meg, miközben új sérüléstípusok kerültek be, és most kézzelfogható különbség van a játékosok állapota és a meccs élessége között.



Bővített sajtóinterakció

A sajtótájékoztatók minden eddiginél változatosabbak, sok új beszélgetést kell folytatni a sajtóval, különösképpen több kontextuális kérdést és választ. Ezenkívül a munkanélküli vezetők mostantól médiainterjúkkal segíthetik őket a játékba való visszatérésben.



A statisztikák, statisztikák, statisztikák

menedzserei minden korábbinál részletesebb statisztikai információkhoz férnek hozzá, megújult statisztikák képernyő és egy teljesen új gördülő statisztikák panel bevezetésével.



Új és továbbfejlesztett képernyők Az

információk könnyebben megtalálhatók a fő képernyők sokféle átalakításának eredményeként, beleértve a játékosok áttekintését, taktikáját, a menedzser kezdőképernyőjét és az átigazolási ajánlat képernyőjét.



És még sok minden

A további kiegészítések és frissítések magukban foglalják a személyzet kiválasztását, a menedzser és a személyzet mozgásának javítását, a felülvizsgált fórum kérelmeket, a fórum bizalmának átalakítását, a kontextusosabb csapattárgyalásokat, a versenyszabályok és az osztagok teljes körű frissítését, a továbbfejlesztett pénzügyi modult, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia-átadásokat és a csapatválasztást, új a közösségi média funkciói és még sok más - ezek együttvéve a Football Manager 2016-ból a futballkezelés valaha készült legteljesebb és legmerészebb szimulációja válik.



Football Manager Touch

A Football Manager Touch, korábban Football Manager Classic néven, „gyors játék” módként érhető el a teljes szimuláción belül, valamint külön is elérhető a Steam-en keresztül (PC-hez és Macintosh-hoz).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2016 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: