Betöltés...

The Jackbox Party Pack 8 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 21.223 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tervezd meg a következő játékestedet! A Jackbox Games visszatért 5 vidám új partijátékkal, köztük a Drawful Animate, a Job Job, a The Poll Mine, a Weapons Drawn és a The Wheel of Enormous Proportions játékokkal.



A Jackbox Party Pack 8-ról

Itt van a szeretett Jackbox Party Pack franchise nyolcadik része! Öt új, vidám játék fogja felpezsdíteni a következő játékestet, ünnepi partit, vidám órát vagy videóhívást. Nincs szükség extra kontrollerre - a játékosok a telefonjukat vagy tabletjüket használják a játékhoz! Nagyobb társaságod van? Játsszon akár 10 játékossal és akár 10 000 nézővel. A Jackbox Party Pack 8 jelenleg csak angol nyelven érhető el. Ez a játék nem támogatja az online partnerkeresést, de a livestreaming szolgáltatások vagy videokonferencia-eszközök segítségével távolról is élvezhető.



Drawful Animate

(3 -10 játékos) - Ez él! A szörnyű rajzokkal és viccesen rossz válaszokkal tarkított találgatós játék dinamikusan tér vissza. Ebben a megújult címben a játékosok fura és véletlenszerű címek alapján hurkolt, kétkockás animációkat készítenek.



The Wheel of Enormous Proportions

(2-8 játékos) - A kvízjáték még sosem volt ilyen nagy! Egy fantasztikus, misztikus kerék különféle kvízkérdésekkel hívja ki a játékosokat. A győztesek a Wheel arcának szeleteit kapják, és minden egyes körömrágós pörgetéssel nagy nyereményre van esélyük. A végén egy játékos legégetőbb kérdésére kap választ a nagy Wheel-től.



Job Job

(3-10 játékos) - Mindig is féltél az állásinterjúktól? Mától kezdve nem kell! Ez a játék bevezet az állásinterjún feltett kérdésekre adott minden nevetséges válaszok világába. Használd mások szavait, hogy egyedi és vicces válaszokat alkoss a klasszikus állásinterjús kérdésekre. Menjetek fej-fej mellett, hogy kiderüljön, ki szerzi meg az állást!



The Poll Mine

(2-10 játékos) - Egy közvélemény-kutatós játék, ami csak RÓLAD szól! Váljatok csapatokra, és nézzétek meg, ki tud kiszabadulni a boszorkány barlangjából! A játékosok egyénileg rangsorolják a választásaikat egy nehéz kérdésre, majd ki kell találniuk, hogy a csoport egésze hogyan válaszolt. Mennyire ismered jól a barátaidat?!



Weapons Drawn

(4-8 játékos) - Egy játék minden Sherlocknak. Egy gyilkossági ügyről van szó, és mindannyiótokon múlik, hogy megoldjátok-e. Vajon túl tudsz járni a többi játékos eszén? Társas következtetőjáték, ahol mindenki egyszerre gyilkos és nyomozó. A játékosok minden nyomot összefirkálnak, és a nevük egy-egy betűjét elrejtik a fegyverrajzokban. Meg tudtok oldani gyilkosságokat, miközben megpróbáljátok megúszni a sajátotokat?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Jackbox Party Pack 8 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: