Betöltés...

Mount & Blade II: Bannerlord + Mount & Blade: Warband Bundle (The Warlord Package) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.186 Ft





A JÁTÉKRÓL



A kürtök megszólalnak, a hollók összegyűlnek. Egy birodalmat polgárháború szakít. Határain túl új királyságok emelkednek. Nyúlj kardodra, ne vedd fel a páncélodat, idézd a követőidet, és lovagolj, hogy dicsőséget nyerj a kalradiai csatatereken. Alakítsa ki hegemóniáját, és hozzon létre egy új világot a régi hamvakból.



A Mount & Blade II: Bannerlord az elismert középkori harci szimulátor és szerepjáték, a Mount & Blade: Warband várva várt folytatása. 200 évvel korábban játszódik, és kiterjeszti a részletes harci rendszert és a Calradia világát. Bombard hegyi gyorsaságot ostrommotorokkal, titkos bűnügyi birodalmakat alapítson a városok hátsó sikátoraiban, vagy induljon el a kaotikus csaták sűrűjében a hatalomra való törekvésben.



Stratégia / Akció RPG

Fedezze fel, razziazza és hódítsa meg Calradia hatalmas kontinensét, barátokat és ellenségeket szerezve az út mentén. Emelje fel saját hadseregét, és vezesse harcba, parancsot adva és harcolva csapataival együtt az akció sűrűjében.



Egyjátékos Sandbox kampány

Játszd a játékot úgy, ahogy szeretnéd! Készítse el saját útját a hatalomhoz egy dinamikus homokozó kalandban, ahol nincs két egyforma játék.



Széleskörű karakterteremtő

és -fejlesztő rendszerek Hozzon létre és fejlesszen saját karaktert, hogy megfeleljen a játékstílusának. Fejlessze készségeit cselekvések végrehajtásával, miközben hozzáférést kap a tehetségek elsajátítását jelképező jutalmakhoz.



Reális gazdaság

Tekintse meg az áruk hullámvölgyét egy szimulált feudális gazdaságban, ahol a füstölőktől a harci lovakig minden ára ingadozik a kínálattal és a kereslettel. Fordítsa előnyére az anarchiát azzal, hogy elsőként hoz ostrom után gabonát az éhező városba, vagy újra megnyitja a banditákkal sújtott karavánutat.



Többjátékos játékmódok

Tedd próbára taktikai tudásodat és harci képességeidet a világ minden tájáról érkező játékosok ellen, különböző többjátékos módokban, kezdve a kis méretű összecsapásoktól a hatalmas és epikus ostromokig, több száz játékossal.



Ügyességi alapú irányított harci rendszer

Győzze le ellenségeit a játék mély és intuitív harci rendszerével, amelyet könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani.



Lélegzetelállító csaták

Lépjen a csata területére és tapasztalja meg a középkori harc brutalitását első vagy harmadik személy szemszögéből a képernyőn megjelenő több száz egységgel, amelyek mindegyike saját részletes AI-val rendelkezik.







Kiterjedt módosítási képességek

A játék testreszabásával saját készítésű, teljesen más kalandot élvezhet. A Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztéséhez használt motort és eszközöket a közösség rendelkezésére bocsátják, hogy a módosítók újra tudják értelmezni a Calradiát, vagy saját világot teremtsenek!














Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mount & Blade II: Bannerlord + Mount & Blade: Warband Bundle (The Warlord Package) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: