Betöltés...

AirportSim (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.790 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az AirportSim élethű látványvilággal, feladatokkal, licencelt repülőgépekkel és járművekkel, valódi repülőterekkel és időjárási körülményekkel rendelkező, fejlett szimulátor, amelyben a földi kiszolgáló személyzet feladatait láthatod el. Élvezd a feladatokat egyedül, vagy a barátaiddal, és legyen részetek egy felejthetetlen élményben.



Időjárási körülmények

Gondolkoztál már azon, milyen érzés egy repülőtér aszfaltján állni, orkán erejű szélben vagy heves zivatarban? Napsütés, köd, eső vagy hó - minden körülmény hatással van a műveletek dinamikájára, így a játék nehézségére is. A realizmus megteremtése érdekében a fejlesztők egy részletes időjárási rendszert implementáltak a játékba, amely lehetővé teszi a valós idejű időjárás leképezését a METAR-rendszer segítségével.



Valósághűen rekreált feladatok sokasága

A repülőgép megérkezése a repülőtérre az utazás végét jelenti, és egyben a földi személyzet feladatainak kezdetét. Élvezd a játékban a dokumentált ismeretek és a valós repülőtéri földi kiszolgáló személyzettel készített interjúk alapján kidolgozott számos feladatot, mint például az utasok fogadása, a repülőgépek induláshoz való előkészítése, a csomagok pakolása, a repülőgépek megtankolása és még számos izgalmas feladat.



A hatékonyság, az idő és a pontosság fontos

Vontató, tartálykocsi, utasfolyosó, vagy talán egy szállítószalag? Mindegyik más-más kezelési módot igényel, főleg különböző időjárási viszonyok között. tervezőképesség, a hatékony közlekedés és a feladatok megfelelő időben történő precíz végrehajtása mind hozzájárul ahhoz, hogy a repülőgép időben készen álljon a következő útjára. Elvégre nincs rosszabb, mint a türelmetlen utasok, akik a késésben lévő poggyászokra várnak.



Licencelt repülőgépek

A fejlesztők szorosan együttműködtek a repülőgépgyártókkal, hogy valósághűen meg tudják alkotni a gépeket. Mindegyikük valódi csatlakozási pontokkal, ajtókkal, üzemanyag-utántöltő rendszerekkel, fényekkel és hangokkal rendelkezik.



Játékmódok

Az AirportSim különböző játékmódokat tartogat számodra. A Scenario nevezetű játékmódban a játékmenetet egymásra épülő repülési tervek, előre meghatározott időjárási körülmények és sorban elvégzendő feladatok jellemzik. A Challenge mód neked való, ha úgy érzed, hogy a repülőtéren felmerülő bármilyen helyzetet meg tudsz oldani. Tedd próbára a képességeidet, és érj el minél előkelőbb helyet a ranglétrán. Együtt többre vagytok képesek – és jobban is szórakozhattok – szóval a Cooperative mód segítségével hívd meg a barátaidat, hogy együtt tevékenykedjetek az egyik forgalmas repülőtéren. Aztán pedig végül, de nem utolsó sorban itt van a Free Play. Ebben a módban nincsenek korlátozások, fedezd fel a repülőtereket a saját tempódban, és tégy azt, amit akarsz. Nézheted a repülőgépeket, ahogy jönnek-mennek, vagy bekapcsolódhatsz a munkálatokba, ha úgy gondolod.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "AirportSim (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: