Betöltés...

It takes two (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.407 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indulj el életed legőrültebb utazására az It Takes Two-ban, egy műfajilag is hajmeresztő platform-kalandjátékban, amelyet kizárólag kooperatív játékra fejlesztettek ki. Hívd meg egy barátodat, hogy ingyen csatlakozzon hozzád a Friend's Pass segítségével, és dolgozzatok együtt a rengeteg vidáman felkavaró kihíváson.



Történet

Játssz az egymással összecsapó Cody és May párosként, két emberként, akiket egy varázsige változtatott babákká. Együtt, csapdába esve egy fantasztikus világban, ahol minden sarkon a kiszámíthatatlan rejtőzik, vonakodva állnak kihívás elé, hogy megmentsék megromlott kapcsolatukat.



Játékmenet

Sajátítsd el a karakterek egyedi és összefüggő képességeit minden egyes új pályán. Segítsék egymást a váratlan akadályok és nevetős pillanatok sokaságán. Rúgd szét gengszter mókusok szőrös hátsóját, vezess egy alsónadrágot, legyél DJ egy nyüzsgő éjszakai klubban, és bobozz át egy varázslatos hógömbön. Fogadd el a szívhez szóló és vidám történetet, ahol a narratíva és a játékmenet egyedülállóan metaforikus élménnyé fonódik össze.



Tökéletes kooperatív játék

Hívd meg egy barátodat, hogy csatlakozzon ingyenesen a Remote Play Together segítségével, és éljetek át egy izgalmas kalandot, amely kizárólag két ember számára készült. Válassz a kanapén vagy az online kooperatív játék közül, osztott képernyős játékkal, és nézz szembe az állandóan változó kihívásokkal, ahol csak együtt lehet előrejutni.



Egy univerzális történet a kapcsolatokról

Fedezz fel egy megható és szívhez szóló történetet az együttlét kihívásairól. Segíts Cody-nak és May-nek megtanulni, hogyan győzzék le a nézeteltéréseiket. Ismerkedj meg furcsa és szerethető karakterek változatos szereplőgárdájával. Egyesítsétek erőiteket, és induljatok el egy olyan kalandra, amelyet együtt fogtok megbecsülni!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "It takes two (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: