Betöltés...

NBA 2K22 (EU) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)

Ár: 13.843 Ft



A JÁTÉKRÓL

A(z) NBA 2K22 többszemélyes összetevőjét szolgáltató szerverek 2023/12/31 napján leállnak. Ezt követően a játék online szervereket igénylő összetevői nem működnek majd.



A kosárlabda világa

Az NBA 2K22 az egész kosáruniverzumot a kezedbe adja. JÁTSSZ MOST valós NBA és WNBA környezetben autentikus csapatok és játékosok ellen. Alkosd meg saját MyTEAM csapatodat napjaink sztárjaival és a tegnap legendáival. Építsd fel saját profi karriered a MyCAREER módban, éld át személyesen a csúcsra jutás élményét az NBA-ben. Csillantsd meg vezetői képességeidet menedzserként a MyGM és MyLEAGUE játékmódok során. Bárki, bárhol a kosárba találhat az NBA 2K22-ben.



Pörgesd fel a játékot

Az NBA 2K22 új taktikai támadási és átdolgozott védekezési lehetőségeivel izgalmasabb és magával ragadóbb a játék. Készségalapú labdavezetést, dobást, zsákolást és alley oop mozdulatokat használhatsz, vagy épp kemény új blokkokkal és szerelésekkel védekezhetsz.



Mindenki a fedélzetre

Irány a nyílt víz a PC-re készült vadonatúj 2K22 Neighborhood fedélzetén. Alkosd meg a tökéletes MyPLAYER játékost, lépj szintet jutalmakért, és fejezd ki önmagad játékstílusoddal és megjelenéseddel egyaránt.



Az álomcsapat

Gyűjts, szervezz és zsákolj a legmenőbb NBA fantáziabajnokságban: vár az NBA 2K22 MyTEAM. Állítsd össze álomcsapatod az NBA sztárok és legendák bármely nemzedékéből, és élvezd a MyTEAM-élmény idényről idényre bővülő hatalmas újdonságait

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K22 (EU) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: