Betöltés...

The Sims 4 - Island Living (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.946 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezd fel a szellős, napsütésben, homokban és végtelen szórakozásban bővelkedő világot, miközben Sim-jeid saját paradicsomukat alakítják ki a The Sims 4: Island Living kiegészítőben. Akár hozzájárulnak a természetvédelmi erőfeszítésekhez, akár inkább a hálózaton kívüli életet részesítik előnyben, Sim-jeid belevethetik magukat, és élvezhetik, amit ez az egyedülálló kultúra nyújtani tud. Fogadd el a hagyományos eseményeket, viselj bennszülött ruhadarabokat, vagy kortyolj egy kis kava-t. Ez mind része a Sulani-szigeti életnek.



Dőlj hátra és pihenj

Üdvözlünk Sulani-ban, ahol a nap ragyogóan süt, az éjszakák pedig teljesen lazák. Vitorlázz a csillogó vízen a sziget kenujában, ússz kedvére, és fedezze fel a tájat vízi járművön. Építs látványos homokvárat, napozz egy kicsit, és még egy sellővel is találkozhatsz!



Vegyél részt a helyi kultúrában

A hagyományok mélyen gyökereznek Sulani-ban, és a Sim-jeid megtapasztalhatják mindazt, amit ez a hely kínál. Merítsd el Sim-jeidet új életstílusukban azzal, hogy részt veszel egy gödörgrillezésen, megismerkedsz a helyi néphagyományokkal, trópusi finomságokat kóstolsz, és elbeszélgetsz a sziget őseivel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Island Living (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: