Betöltés...

Duke Nukem Manhattan Project (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.493 Ft





A JÁTÉKRÓL



Nukem herceg a hatalmas almát viszi a Nagy Almához. A GLOPP (Gluon Liquid Omega-Phased Plasma) segítségével a mániákus mech Morphix New York City lényeit vérszomjas mutánsok seregévé változtatta. A Duke Nukem: Manhattan projektben Duke-nak ki kell telepítenie a WIN-t (fegyverek, sértések és névhívás), hogy megszabadítsa a várost a goo-alapú rosszfiúktól, és visszaadja a békét és nyugalmat a The City Never Sleeps-be.

A Duke Nukem: Manhattan Project eredetileg a Duke Nukem 10 éves évfordulójának emlékére, 2002-ben jelent meg 2002-ben, és a Duke Nukem 3D legjobb elemeit, valamint a sorozat első két játékának, a Duke Nukem és a Duke Nukem II legjobbjait ötvözi.



A csajoktól, bombáktól és harcosoktól kezdve a szemüvegen át, a fegyverekig és a Gargoylesig látogasson el Duke dinasztiájába ezekkel az újra kiadott klasszikusokkal. Visszatérés arra az időre, amikor a cselekvés királyának nem volt szüksége regeneráló egészségre vagy öncélzásra - amikor az akciójátékok valójában a cselekvésről szóltak, egy olyan korszakról, amikor a hősöknek volt erejük annyi fegyvert cipelni, amennyit csak akartak, és annyi csalást használni amire szükségük volt.



Ünnepeld meg Duke Nukem 20. évfordulóját napernyő viselésében, gyorsan hirtelen stílusban, olyan címmel, amely - a Duke első két kalandjának újbóli megjelenése mellett - felismer egy sorozatot, amely hatalmas hatással volt egy egész iparra, és képviseli Duke legjobbjait a oly módon, amire egyetlen más játék sem képes.



Jó nap hercegnek: Készítsen nekik egy újat 9 vadonatúj fegyverrel, köztük a GLOPP Ray, a Pipe Bomb, a Pulse Cannon és a mindenható „click-to-kill-everything” X-3000-tel.

New York, New York: 8 hatalmas fejezet New York különböző régióiban. Város: Tetőtéri lázadás, Chinatown Chiller, Metro Madness, Unholy Underworld, Fearsome Factory, Tanker Trouble és Deviant Drilling. És az utolsó szint mondjuk egy kicsit a városon kívül van.

A gonosznak orra van: robbanjon, ugorjon és okosan segítsen több mint 25 ellenségen, köztük Malaczsarukon, Gator morgolódásokon és Roachoidokon.

Duke the Director: Egy dinamikus, nagyítható kamera lehetővé teszi a közönség számára, hogy Duke legjobb oldalát elkapja. Természetesen mindkettőjük.

Mire vársz ?: A Duke Nukem: Manhattan Project a régi iskolai játékmenet és a sima 3D látvány erőteljes keveréke a Duke Nukem legjobbjai a Duke Nukem élmény érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Duke Nukem Manhattan Project (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: